ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ SUCCESS STORY!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (φωτογραφίες)

 

 

Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης», στη «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων, με τους μισθούς και τις συντάξεις της πείνας μπορούμε να περηφανευόμαστε για μια πρωτιά. Αρνητική βέβαια αλλά πρωτιά. Και δεν είναι άλλη από την ακρίβεια!!!

Παρά τους μεγαλεπήβολους λόγους περί ελέγχου τιμών, περί πάταξης της ακρίβειας και εκατοντάδες παρόμοιες μπούρδες, οι τιμές στην χώρα με τους χαμηλότερους μισθούς «πετάνε».

Βέβαια αυτό για τους ιπποκόμους των διεθνών τοκογλύφων δεν είναι πρόβλημα, αφού σκοτίστηκαν για το τι θα φάει ο Έλληνας και τι θα ταΐσει τα παιδιά του. Αυτό που τους ενδιαφέρει μόνο είναι ο ελληνικός λαός να μην φωνάζει, να μην βγάζει από το στόμα του τη λέξη εκλογές και να κάνει τα στραβά μάτια στο ξεπούλημα της χώρας.

Βέβαια για να μην είμαστε άδικοι οι συγκυβερνώντες δεν έχουν αφήσει τον Έλληνα μόνο χωρίς φαγητό, τον έχουν αφήσει χωρίς Παιδεία, χωρίς Υγεία και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια για την έννοια κοινωνική πολιτική… ούτε λόγος πλέον…

Δείτε το μήνυμα ενός αναγνώστη:

«Αγαπητό Olympia,

Είμαι ένας ιταλός που ζει στην Ελλάδα 15 χρόνια και απορώ πραγματικά γιατί είμαι ακόμα εδώ. Μάλλον γιατί αγαπώ πολύ αυτή τη χώρα, πράγμα που δεν κάνουν αυτοί οι προδότες που παρουσιάζουν ως Έλληνες και σωτήρες της πατρίδα!

Πηγαίνοντας σε ένα supermarket στην Ιταλία διαπίστωσα το εξής:

ακριβεια1







H Chipita αν δεν κάνω λάθος είναι ελληνική εταιρία

ακριβεια2







Εγώ δεν θέλω αμερικάνικα μακαρόνια όπως δήλωσε ο κ. Γιακουμάτος, αλλά ελληνικά

ακριβεια3








Για να δώσω ένα γλυκάκι στο παιδι μου πρέπει να πληρώσω 330% παραπάνω

ακριβεια4






Τι τα θέλουμε και εμείς τα μαλακά ρούχα ?

ακριβεια5







Και για να ξυριστώ πρέπει να πληρώσω 100% παραπάνω, μήπως γι’αυτό είναι μόδα τα γένια

Είναι μόνο μερικά παραδείγματα και επισημαίνω ότι ενώ ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι  465 Ευρώ καθαρά, στην Ιταλία είναι  περίπου 1.141 Ευρώ.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Γιακουμάτο γιατί μας έκανε να γίνουμε Monte Carlo, αλλά μόνο στις τιμές !

Α, στο Nescafe δεν είδα διαφορά, συνεχίστε να το απολαμβάνετε κολλημένοι στο καναπέ σας!

A.Ο.»

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις