ΕΞΕΡΡΑΓΗ αυτοκίνητο με ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!! ΝΕΚΡΟΣ ο ΑΛΒΑΝΟΣ οδηγός από την ΕΚΡΗΞΗ!!

PICT_20141229_104317

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ., πίσω από την έκρηξη του ΙΧ στην Αττική Οδό που… στοίχισε τη ζωή του 35χρονου Αλβανού, Βράλο Γκρίλο. Να σημειωθεί ότι η 26χρονη συνεπιβάτης μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη (20% εγκαύματα) στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα στο σημείο είναι
αυξημένη η κίνηση.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση με την έκρηξη εν κινήσει σε αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας στην Αττική οδό. Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εντόπισε…υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού και η πυροδότηση έγινε όχι όταν ο 35χρονος Αλβανός έβαλε μπροστά τον κινητήρα του Smart, αλλά λίγο πριν φθάσει στο αεροδρόμιο. Γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα τα εκρηκτικά ενεργοποιήθηκαν με ωρολογιακό μηχανισμό.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν το παρελθόν του οδηγού του μοιραίου Smart προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για την ταυτότητα αλλά και τα κίνητρα των ανθρώπων που έβαλαν τη βόμβα. Ο νεκρός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι 35 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και το τελευταίο διάστημα δούλευε σε γνωστό κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Ο νεαρός δεν φέρεται να είχε απασχολήσει την Αστυνομία και συνεπώς δεν ξέρουν ποιοι και γιατί ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Η συνοδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, είναι 26 ετών και ήταν η φίλη του θύματος με την οποία συζούσαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγουν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξίχνίαση της υπόθεσης.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις