Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φοβερή αποκάλυψη: Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κυνηγάει τον Πούτιν


Φοβερή αποκάλυψη: Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κυνηγάει τον Πούτιν



Πολλοί αναζητούν τα βαθύτερα αίτια για την κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Για την πλήρη αλήθεια όμως θα πρέπει κάποιος να πάει πίσω στη συνάντηση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg τον Μαΐο του 2012 στο Chantilly της Βιρτζίνια.
Ο Daniel Estulin, δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων για την Λέσχη και τη δράση της, ανέφερε τον Ιούνιο του 2012 ότι “ο κορυφαίος πονοκέφαλος” για τους
συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg το Μάη του 2012 ήταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, λόγω της «αντίθεσής του στον πόλεμο στη Συρία και το Ιράν, και της επιθετικότητας του σε σχέση με τις βάσεις των ΗΠΑ που έχουν περικυκλώσει την Ρωσία, και τα σχέδιά του για έναν άλλο αγωγό φυσικού αερίου προς την Ευρώπη (South Stream), που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια σημαντική νίκη για τη Ρωσία εις βάρος των ανταγωνιστικών σχεδίων (αγωγός Nabucco) των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ».
Ο Estulin ανέφερε ακόμη ότι κατά την διάρκεια εκείνης της συνεδρίασης της Bilderberg «… ένα ευρωπαϊκό μέλος της Λέσχης παραδέχθηκε ανοιχτά [ότι] “ο Πούτιν είναι μακράν ο πιο τρομερός αντίπαλος στην παγκόσμια σκηνή με τα σχέδιά μας”».
Επομένως πέραν από συνωμοσιολογίες και κυνήγι μαγισσών καθίσταται σαφές ποια είναι τα βαθύτερα αίτια της κρίσης της Δύσης με την Ρωσία…

 Μάνος Χατζηγιάννης

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις