ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ”

matomena-xristoygenna1



Μια άνευ προηγούμενου Ευρω-Σιωνιστική έμπρακτη και επικίνδυνη προπαγάνδα που εκπορεύεται από τα γνωστά παρακρατικά προπαγανδιστικά “στρατηγεία” και τους μηχανισμούς των Ιουδαϊκών οργανωμένων κέντρων του Διεθνούς Σιωνιστικού Κινήματος με έδρα την Αμερική και παρακλάδια σε όλη την Τραπεζική Τοκογλυφική Συμμορία των σκληρών αγορών που σκλάβωσαν τη χώρα, μολύνει τώρα και καθυποτάζει το Ορθόδοξο Χριστιανικό συναίσθημα κατάνυξης του Ελληνικού Λαού, μέσα στις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Η προσπάθεια διάβρωσης και η
απόπειρα εξαφάνισης της Μεγάλης Γιορτής των Χριστουγέννων(αυτός είναι ο στόχος)από τα σπίτια αλλά και τις Εκκλησίες των πιστών, οργανώθηκε εδώ και λίγο καιρό και ουσιαστικά νομιμοποιήθηκε από το Ελληνικό Κράτος με την ανακήρυξη των επίσημων ημερομηνιών για την εκλογή του νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά τις τρείς απανωτές και επαναλαμβανόμενες συνεδρίες της Βουλής εν μέσω των Αγίων Ημερών της υποδοχής της Γέννησης του Σωτήρα.
Ουσιαστικά:
-Η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός καθώς και η αξιωματική αντιπολίτευση(ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και λοιποί σχηματισμοί)ουδόλως ενδιαφέρθηκαν εάν οι τρείς επαναλαμβανόμενες και αδιέξοδες, όπως όλα δείχνουν, εκλογές για τον περηφανή κ.Σταύρο Δήμα, διενεργούνται μέσα στην καρδιά των θρησκευτικών γεγονότων της Κεφαλαιώδους Εορτής των Χριστιανών στην Ελλάδα, εορτή που κάποιοι έχουν λησμονήσει ότι κατά το Σύνταγμα απορρέει και εκπηγάζει από την Επίσημη Θρησκεία του Ελληνικού Κράτους και του Ορθόδοξου Έθνους. Στις 17, στις 23 και στις 29 Δεκεμβρίου η Εκκλησία μας υμνεί την Γέννηση του Θεανθρώπου. Αυτό δεν το υπολόγισαν οι κύριοι 300 της Βουλής; Δεν υπολόγισαν ότι οι μέρες που καλούν τους πολίτες να κωλύσουν την μούρη τους στην τηλεόραση και σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ ουσιαστικά τους αποκόπτει και τους αποπροσανατολίζει από τις έντονες και συγκινησιακές θρησκευτικές τελετές μας; Δεν απασχόλησε το Κοινοβούλιο το γεγονός ότι αυτές τις μέρες το Ορθόδοξο ποίμνιο ασχολείται με τις αγορές στα καταστήματα των χριστουγεννιάτικων ειδών για το Θείο Τραπέζι της 25ης Δεκεμβρίου, για την εορτή του Αγίου Εμμανουήλ, του Στεφάνου του Λιθοβοληθέντος αλλά και της προετοιμασίας για την εορτή του Μεγάλου-Βασιλείου αλλά και της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων; Γιατί ενέπλεξαν πολιτικές διεργασίες εν μέσω τόσων σημαντικών λατρευτικών στιγμών των Ορθοδόξων Ελλήνων; Ποιοι έστησαν χορό σικέ πολιτικών γεγονότων για να αμαυρώσουν και να κηλιδώσουν τα Χριστούγεννα;
Πολλά λέγονται αυτές τις ώρες που δεν είναι ούτε δημοσιογραφικοί παραλογισμοί ούτε ρηθέντα φανατικών. Η Ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε εδώ και καιρό την διείσδυση στη χώρα του ξένου παράγοντα που ορίζει τις τύχες της κοινωνικής, οικονομικής και θρησκευτικής μας ζωής. Πίσω από αυτή την στημένη υπόθεση, κάποιοι έχουν βγει δημόσια και κατηγορούν το Εβραιο-σιωνιστικό λόμπυ που βάζει πια το χέρι του παντού και επεμβαίνει ωμά στα εσωτερικά της χώρας. Κάποιοι καταγγέλλουν ότι επιχειρείται απροκάλυπτα πια η επιβολή της Χάνουκα και η υποκατάσταση των Χριστουγέννων με τα κοσμικά αναθέματα των Εβραίων. Ο αμερικανικός κόσμος των Σιωνιστικών Συναγωγών, ήδη έχει μολύνει την πατρίδα. Μόνον που μερικοί σφυρίζουν αδιάφορα και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Και μεγάλο μερίδιο έχει η κάστα των πολιτικών που ξεπουλάει τα πάντα στο χρήμα, στα δανεικά και στα Μνημόνια.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΝΟΥΚΑ
Τι γιορτάζουν οι εβραίοι λοιπόν με την περιβόητη Χάνουκα που την εισάγουν στην Ελλάδα υπό το πρόσχημα των Προεδρικών Εκλογών; Για να θυμόσαστε τι “εορτάζουν” και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας μαζί με τους ιουδαίους… Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε όλες τις “αμερικάνικες” σειρές/ταινίες η πιο πολυδιαφημιζόμενη γιορτή των εβραίων είναι η “Χάνουκα”…
Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη). Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου.
Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη. Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.
Ο “Αντίχριστος” λοιπόν του πολιτικού φαρισαϊσμού, εισήχθη στη χώρα. Τώρα λέγεται Προεδρική Εκλογή μέσα στα Χριστούγεννα. Αύριο μπορεί να αποκαλείται Εθνικές Εκλογές μέσα στο Πάσχα ή εν μέσω της Γιορτής της Παναγίας. Η Ελλάδα χάνεται και μαζί της χάνονται και οι συγκινητικοί Βίοι Αγίων με τους οποίους ‘έχει ταυτιστεί η Ελλάδα και η Ορθοδοξία.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις