Ομοφυλόφιλος «καλλιτέχνης» μετέτρεψε το σύμβολο του Χριστιανισμού σε σύμβολο το σeξ..

 
 
 
Υποτίθεται ότι αυτός φωνάζει και ωρύεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα,αλλά με την πρώτη ευκαιρία καταπατά τα δικαιώματα της πίστης των χριστιανών και δείχνει απίστευτη ασέβεια προς την θρησκεία..εκατομμυρίων ανθρώπων.
«Πήρε ένα σύμβολο του Χριστιανισμού και το έκανε σύμβολο το σeξ. Όλο αυτό είναι ένα αμαρτωλό τέχνασμα» -Έξαλλοι οι χρήστες στο twitter τον χαρακτηρίζουν αμαρτωλό και τρελό...
                                                                                                                                                               
Έξαλλους έχει κάνει τους Χριστιανούς και όχι μόνο ο Τομ Φορντ. Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και λανσάρει στην αγορά κοσμημάτων ένα μενταγιόν με σταυρό στο σχήμα του πέους. Το άκρως προκλητικό κόσμημα κοστίζει 790 δολάρια κυκλοφορεί σε μεγέθη small, medium, large και βγαίνει σε κίτρινο και λευκό χρυσό.

Η αμφιλεγόμενη Καθολική Λίγκα (οργάνωση που μάχεται για τα δικαιώματα των Καθολικών) θεωρεί το εν λόγω κόσμημα προσβλητικό. «Όταν μάθαμε για όλο αυτό είπα αμέσως ότι ο Τομ Φορντ είναι ομοφυλόφιλος. Και είχα δίκιο», είπε ο πρόεδρος και CEO της Λίγκας  Bill Donahue και συνέχισε: «Ο σχεδιαστής πήρε ένα σύμβολο του Χριστιανισμού λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και το έκανε σύμβολο το σεξ. Όλο αυτό είναι ένα αμαρτωλό τέχνασμα».

Τα προκλητικά κοσμήματα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε βιτρίνα το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια επίδειξης ρούχων. Τώρα όμως που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα ο Τομ Φορντ αποφάσισε να λανσάρει επισήμως τα κολιέ σε σχήμα φαλλού, τα οποία όμως στην πραγματικότητα παραπέμπουν στο σχήμα του σταυρού.

«Κοντά στα Χριστούγεννα αυτός είναι ένας τρόπος να βρίσει κάποιον τον Ιησού. Είναι άρρωστο» έγραψε στο twitter γυναίκα χρήστης, ενώ άλλος σημείωσε: «Αυτό είναι απίστευτα προσβλητικό για εμένα. Είναι τρελός ο Φορντ;»
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις