Video: Ρώσος αστυνομικός καταδιώκει και φτάνει όχημα εν κινήσει με τα πόδια!!!!



Video: Ρώσος αστυνομικός καταδιώκει και φτάνει όχημα εν κινήσει με τα πόδια
 
 
Τον γύρο του ρωσικού Διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο ένας Ρώσος αστυνομικός επιδεικνύει...υπεράνθρωπες ικανότητες, συνεχίζοντας τρέχοντας μια καταδίωξη η οποία άρχισε με αυτοκίνητα- και επιβιβαζόμενος στο καταδιωκόμενο όχημα ενώ αυτό είναι εν κινήσει.
Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα στο εσωτερικό του περιπολικού, επιδεικνύεται μια νυχτερινή καταδίωξη υπό τους ήχους σειρήνας σε έναν
στενό και πολύ ολισθηρό, λόγω πάγου (με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να αναγκάζονται να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα) δρόμο. Σύμφωνα με το Russia Today, οι συντεταγμένες GPS υποδεικνύουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Ναμπερέζνιε Τσέλνι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ταταρστάν.
Μετά από μερικά δευτερόλεπτα «συμβατικής» καταδίωξης με αυτοκίνητα, ο ένας από τους αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό- προφανώς...απηυδισμένος από το αυτοκίνητο, το οποίο δεν πήγαινε αρκετά γρήγορα- πηδάει από το όχημα στο χιόνι και αρχίζει να καταδιώκει τρέχοντας το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο.
Σε μια φρενιασμένη έφοδο, ο αστυνομικός φτάνει το όχημα, ανοίγει την πόρτα του και πηδάει μέσα. Ο οδηγός σταματά απότομα και βγαίνει από το όχημα, προσπαθώντας να ξεφύγει- αλλά ο αστυνομικός φαίνεται ξανά, να συνεχίζει και πάλι την καταδίωξη.
Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για αστυνομικό - «υπερήρωα».





ΠΗΓΗ









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις