ΓΑΛΛΙΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΓΙΑ 6ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ




Εδώ είναι μερικές σελίδες από ένα εγχειρίδιο για το μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» που προορίζεται για παιδιά 5-6 ετών στη Γαλλία.

Πάνω από το εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο «Αγάπη και Μωρά». Μια νεαρή λευκή έγκυος γυναίκα με τον σκουρόχρωμο φίλο της και μια μικρή Κινέζα που την φιλάει ένα μαύρο αγόρι. Παρατηρείστε το μικρό λευκό αγόρι που δεν κάνει τίποτα…

Παρακάτω, η λεζάντα αναφέρει: «Όταν είμαστε παιδιά, είμαστε περίεργοι, και θέλουμε να μάθουμε πως είναι το «πιπί» του άλλου. Έτσι, μερικές φορές παίζουμε το γιατρό μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και διασκεδάζουμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο».

Κάτω: «Όταν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες αγαπούν ο ένας τον άλλο λέμε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που αγαπούν ο ένας τον άλλο είναι ετεροφυλόφιλοι.»

Κάτω: «Πώς μπορείτε να κάνετε έρωτα;» Όταν δύο μεγάλοι αγαπούν ο ένας τον άλλο έχουν μια ισχυρή επιθυμία για ειδικά χάδια: να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον παντού, να αγγίζουν το δέρμα του άλλου, να φιλιούνται. Θέλουν να κάνουν έρωτα.».

Σημείωση: Προσέξτε το κορίτσι να είναι λευκό και το αγόρι μαύρο.

Κάτω: «Και τότε, μια μέρα ερωτεύονται με κάποιον άλλο και αποφασίζουν να ζήσουν με αυτό το πρόσωπο Μια μαμά ζει με ένα άλλο άτομο, για παράδειγμα. Αυτός δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της … αλλά με τον τρόπο του, θα δώσει την αγάπη του!»

Στα σχόλια που κάνουν οι αναγνώστες του άρθρου αναγνωρίζουν το μίσος για την «παραδοσιακή» οικογένεια των «προοδευτικών» – νεοταξικών μυαλών και την προσπάθεια προβολής – και εξυψώσεως ακόμα – του φυλετικού ανακατέματος. Το σεξ και η φυλή άλλωστε είναι οι δύο μεγάλες εμμονές των απογόνων του 1968.

Αυτή είναι η σελίδα στο facebook του Υπουργείου Παιδείας της Γαλλίας

 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις