Οι δουλειές ξεκίνησαν πολυ καλά φέτος...!!!





Επειδή ολα πανε ρολόι οι γερουσιαστές Τζον Μακειν και ο Τζο Λίμπερμαν ταξιδεύουν τακτικά στο Ισραήλ. Και οι δυο τους Εβραίοι σιωνιστές πολιτικοί, καλοί στις επιχειρήσεις θανάτου αθώων πολιτών ανα τον κοσμο.
Ο Λίμπερμαν μετα τις επιθέσεις στο Παρίσι άρχισε την προπαγάνδα αναφέροντας στην Wall street Journal οτι πρέπει να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ισλάμ. Σύμφωνα με τον γερουσιαστή πρέπει όλοι μας να ενωθούμε κατα του ριζοσπαστικού Ισλάμ, πριν
αυτο προλάβει και σκοτώσει περισσότερους ανθρωπους και περιορίσει τα πολιτικά δικαιώματα μας...Χάχαχα
Οι χώρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την οργή που προκάλεσαν οι τρομοκράτες και να κηρύξουν επισήμως τον πόλεμο, σύμφωνα με τον Λίμπερμαν. Ενας παγκόσμιος πόλεμος κατα της τρομοκρατίας μοιάζει με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους ενάντια στον φασισμό και τον κομμουνισμό.
Ο νεοσυντηρητικος γερουσιαστης ειναι ενα σημαντικό μέλος του American Enterprise Institute και υποστηρικτής του μεγάλου Ισραηλ και της νέας τάξης. Ενας πόλεμος που εχει προσχεδιαστεί εδω και εκατοντάδες χρονια για επαναπροσδιορίσει τα σύνορα των χωρών, για να κλέψουν τους φυσικούς πόρους τους και να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ.
Η τρομοκρατική επιθεση στο Παρίσι και οι αντιδράσεις εκατομμυρίων ανθρώπων για την βία που προκάλεσαν οι φανατικοί ισλαμιστες (πράκτορες της Σιων και του Λίμπερμαν) προωθούν ξεδιάντροπα τον κοσμο στον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η επιθεση στο περιοδικό Τσαρλυ δεν τους φτάνει για να ξεκινήσουν την μεγάλη θυσία. Χρειάζονται μια μεγαλύτερη Απάτη παρόμοια με την επιθεση των ιαπωνικών δυνάμεων στο Περλ Χαρμπορ.
Μπορει να μην συμφωνείτε με αυτα που αναφέρουμε, και εγώ ελπίζω να μην συμβει ποτε τέτοιος καταστροφικός πόλεμος οπως οι άλλοι δυο. Δυστυχώς η εξέλιξη των παγκόσμιων γεγονότων έπρεπε να μας ειχε ταρακουνήσει για την απίστευτη ροπή που εχουν παρει τα γεγονότα. Πολλές χώρες στην δυτική Ευρώπη οπως η Αγγλία η Γαλλία και η Ολλανδία θέλουν να εξοπλίσουν την αστυνομία ματ πολυβόλα όπλα. Μην ανησυχείτε θα το δούμε πολυ σύντομα και αυτο το επεισόδιο-ια...
Όλοι μας ζούμε σε μια φασιστική κοινωνία στην οποία μας καλούν να τους ψηφίσουμε κάθε τέσσερα χρονια. Τα φασιστικά κόμματα δεν ειχαν ποτε τοσες έδρες στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, η τελευταία φορα ηταν πριν τον ΒΠΠ.
Οι σιωνιστές που σκορπούν συστηματικά τον τρόμο μας εχουν επιφυλάξει πολλα σενάρια, δες μερικά αξιόλογα γεγονότα που πριν δυο χρονια θα έλεγες καλά τοσο καραγκιόζηδες ειστε:
1. η τιμή του πετρελαίου, έχεις ξαναδεί ποτε σου τέτοια κατρακύλα;;;
2. Η πολιτική της Κεντρικής τράπεζας της Αμερικής
3. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της fema εχουν ξεκινήσει να λειτουργούν
4. Η Goldman Sachs μοίρασε 3.500 πακέτα επιβίωσης στους υπαλλήλους της
5. Το αμερικανικό κράτος αγοράζει μάζες απο κονσερβοποιημένα τρόφιμα
6. Τεράστιες υπόγειες βάσεις εχουν οικοδομηθεί σε ολο τον κοσμο
7. Η Τοποθεσία του θεού Ανουμπης, ο θεός των νεκρών στο αεροδρόμιο του Ντένβερ
8. Ο παγκόσμιος επαναπατρισμός του χρυσού απο τις κυβερνήσεις, τι ξέρουν και γιατι δεν το λένε;
9. Μαζική χειραγώγηση των προϋπολογισμών των χωρών. Απεριόριστο χρέος των χωρών
10. Η ανύπαρκτη δημοκρατία, μονο στα λόγια κι οχι στην πράξη
11. Απίστευτες μεγάλες μάζες υπνωτισμένων λαών, χάνουν κάθε μέρα την ελευθερία τους αλλα κανεις δεν αντιδρά!!!
12. Απίστευτη εξέλιξη των πολιτικών γεγονότων, μαζικές εκτελέσεις πολιτών σε δημόσιους χώρους
13. Δεκάδες ανεξήγητοι θάνατοι τραπεζιτών, τα ΜΜΕ δε αναφέρουν ούτε μια λέξη για το φαινόμενο!!! Δεν ειναι γελοίοι οι επαγγελματίες παπαγάλοι; Η λες να φοβούνται να χάσουν την δουλεια τους;;;
14. Κλιματολογικές ανωμαλίες, τσουναμια και δεν ξέρω τι αλλο θα δουν τα ματια μας;
15.Γράψτε και εσεις μερικά... Σε μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε ποτε θα εχει γίνει η μεγαλύτερη false flag. Πλησιάζουν τα ματωμένα φεγγάρια, συνήθως συμβαινει μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου ματωμένου φεγγαριού!


ΚΟΡΑΞ

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις