Γιαχβέ Αχμπαρ!!!





Στις 4 Ιανουαρίου 2014 εμφανίστηκε η είδηση στα Ισραηλιτικα Εθνικά Νεα οτι ο υπουργός εξωτερικών κύριος Λίμπερμαν θα συναντούσε στις 25 Δεκεμβρίου εναν υψηλόβαθμο Άραβα στο Παρίσι. Φυσικά ο υπουργός εξωτερικών κύριος Λίμπερμαν αρνήθηκε κάθε ανάμιξη η παρουςια του σ' αυτη τη συνάντηση.
Σύμφωνα με το Maariv Online ο Λίμπερμαν
συνάντησε τα Χριστούγεννα τον άγνωστο Άραβα στο πολυτελές ξενοδοχείο Raphael στο Παρίσι. Κατα την συνάντηση τους υπήρχαν και πράκτορες της Μοσαντ. Η ισραηλινή κυβέρνηση προσπάθησε να κρατήσει την συνάντηση στο Παρίσι μυστική ετσι ανάφεραν τα μεντια μερικές μερες πριν απο την επιθεση στο Charlie Hebdo.
Εδω για να τα βλέπουν μερικοί....
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/189492 Η ισραηλινή κυβέρνηση με την Μοσαντ, βρισκεται πισω απο πολλές παρόμοιες απατες και εχουν δράσει πολλές φοράς στην Ευρώπη, αλλα και ολόκληρο τον κοσμο. Για την παραπλανηςη της στάνης, τωρα φαίνεται να τα εχουν βάλει με την Γαλλία επειδή η Γαλλία υποστηρίζει την δημιουργία του παλαιστινιακού κράτους και θελει να το ψηφίσει κατα την διάρκεια της ψηφοφορίας στα Ηνωμένα έθνη.
Βρε κάτι συμπτώσεις, που το εχουμε ξαναδεί αυτο το έργο; Θυμάστε;
Μεγάλε Γιαχβέ βοήθησε τους Φαρισαίους, να πανε τοσες δεησεις χαμένες; Παντα για την ανάπαυση των κεκοιμημένων!

Ο ΚΟΡΑΞ


ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις