ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΟΣΤΑ




Υπάρχουν μύθοι για το γάλα που αρνούνται να πεθάνουν. Έτσι, στο όνομα της καλής υγείας μας, ας προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτούς τώρα.

Τα τρόφιμα που είναι απόλυτα μαγειρευμένα
είναι άχρηστα

Γνωρίζατε ότι το παστεριωμένο
γάλα είναι νεκρό γάλα; Οι θρεπτικές ουσίες χάνονται, πάνω στην υψηλή θερμότητα, μεταξύ 145 ° F και 160 ° F για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Ναι, αυτό το γάλα είναι νεκρό.

Γνωρίζατε ότι το ασβέστιο από μόνο του δεν χτίζει τα οστά ή την πυκνότητα των οστών;

Ας ξεκινήσουμε αφαιρώντας αυτά τα άτιμα λόγια, παστεριωμένο και ομογενοποιημένο. Ομογενοποιημένο και παστεριωμένο είναι δυο κακές λέξεις. Μήπως μας τα δίδαξαν διαφορετικά; Μήπως τα σχολικά βιβλία σας κάνουν πλύση εγκεφάλου; Μήπως οι διαφημίσεις λένε ακριβώς το αντίθετο, ότι το γάλα βοηθά στην ανάπτυξη των γερών οστών; Είναι το "νεκρό" γάλα μολυσμένο με καρκινογόνες ουσίες, φάρμακα, ορμόνες, αντιβιοτικά, πύον, παθογόνα, βακτήρια, ιούς και δημιουργεί φραγμένες αρτηρίες από το ζωικό λίπος;

Το Παστεριωμένο γάλα δεν κάνει καλό.

Ο στόχος της παστερίωσης είναι να σκοτωθούν τα ενδεχομένως κακά βακτήρια, αλλά με ποιο κόστος; Σκοτώνει όλα τα ευεργετικά βακτήρια και καταστρέφει τα μέταλλα και τις βιταμίνες. Συν, ότι η παστερίωση μετουσιώνει τις πρωτεΐνες. Αυτό το γάλα θερμαίνεται πάνω από 160 ° F για μισό λεπτό για να "εξουδετερώσει" ό, τι πιθανόν προβλήματα με την πέψη. Ακόμη και η «χαμηλής θερμοκρασίας" παστερίωση σε περίπου 145 ° F, εξακολουθεί να σκοτώνει τα περισσότερα από τα ευεργετικά ένζυμα.

Το ομογενοποιημένο γάλα δεν κάνει καλό.

Τον 20ο αιώνα, η ομογενοποίηση έγινε «βιομηχανικα τυποποιημένη». Αυτή η διαδικασία ρυθμίζει εκ νέου το λίπος και τα πρωτεϊνικά μόρια, τα οποία μεταβάλλουν τη δράση τους στο ανθρώπινο σώμα. Στη συνέχεια, έχετε «εμπλουτισμένο» γάλα με βιταμίνες Α και D που προστίθενται έτσι ώστε ο γενικός πληθυσμός να αισθάνεται καλύτερα για το πόσιμο γάλα μετά από την παιδική ηλικία.

Ο μύθος του ασβεστίου

Οι ΗΠΑ π.χ είναι το πιο μεγάλο έθνος στον κόσμο σε κατανάλωση γαλακτοκομικών, κι όμως έχουν το υψηλότερο ποσοστό οστεοπόρωσης.

Κανένα ζώο στη Γη δεν πίνει γάλα μετά από την παιδική ηλικία ή από κάποιο άλλο ζώο, εκτός από τους ανθρώπους.

Μην παίρνετε αυτό το "ασβεστόνερο" από την Γαλακτοκομική Βιομηχανία!

Πάρτε το ασβέστιο σας από οργανικά φυλλώδη λαχανικά και ωμούς ξηρούς καρπούς και σπόρους.

Βρείτε το οργανικό πυρίτιο και το μαγνήσιο και παραμείνετε ενημερωμένοι.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις