Απέλυσαν Χριστιανή από κλινική του Λονδίνου γιατί προσευχήθηκε για μουσουλμάνα συνάδελφο!


Η 37χρονη Victoria Wasteney από την Αγγλία απολύθηκε από την κλινική του Λονδίνου όπου εργαζόταν ως νοσοκόμα, γιατί εκτός του ότι προσέβαλε με τις χριστιανικές της πεποιθήσεις τους μουσουλμάνους συναδέλφους της, προσευχήθηκε κιόλας για την ανάρρωση άλλης μουσουλμάνας νοσοκόμας!

Η Wasteney έλαβε την απόλυσή της με την αιτιολογία ότι παρενόχλησε την 25χρονη συνάδελφο της, Enya Nawaz, επειδή η πρώτη ως Χριστιανή θεώρησε ότι η προσευχή της μπορεί να βοηθήσει την μουσουλμάνα νοσοκόμα να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μεταξύ των κατηγοριών που οδήγησαν την 37χρονη στην έξοδο από τον χώρο εργασίας της ήταν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η μουσουλμάνα στην διοίκηση της κλινικής, το γεγονός ότι η Victoria Wasteney έδωσε στην μουσουλμάνα συνάδελφό της έναν ώμο παρηγοριάς για τις δύσκολες ώρες που περνούσε, καθώς και ένα χριστιανικό βιβλίο για να της δώσει κουράγιο στην δοκιμασία της. Την τελευταία της κίνηση, η μουσουλμάνα Nawaz χαρακτήρισε ως προσπάθεια προσηλυτισμού στον Χριστιανισμό από μέρους της Χριστιανής Wasteney.

Μάλιστα, η 37χρονη Wasteney πριν την απόλυσή της είχε δεχτεί την προειδοποίηση της διοικητικής ομάδας της κλινικής, ώστε να μην εκφράζει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις δημοσίως, πράξη η οποία στον πολιτικά ορθό φαρισαϊσμό της Αγγλίας θεωρείται προσβλητική προς τα λεφούσια των ισλαμιστών που διαβιούν στην χώρα.

Η ίδια η Wasteney, η οποία κατέθεσε αγωγή στην κλινική όπου εργαζόταν για θρησκευτικό ρατσισμό, παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail, όπου και δήλωσε: «Θα ήθελα να αναγνωριστεί ότι επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα εναντίον του Χριστιανισμού σε ορισμένους τομείς του Δημοσίου στην χώρα μας».

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις