Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκαλύφθηκαν – Οι Τούρκοι υπέρ της σφαγής στο Παρίσι


Αποκαλύφθηκαν – Οι Τούρκοι υπέρ της σφαγής στο Παρίσι


Την ώρα που όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από την σφαγή στο γαλλικό περιοδικό η Τουρκία έρχεται να δικαιολογήσει την σφαγή κατηγορώντας την Ευρώπη για «ισλαμοφοβία».

Δυο Τούρκοι υπουργοί της κυβέρνησης του «Χαλίφη» και πιο συγκεκριμένα οι υπουργοί Εξωτερικών και τουρισμού Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Ομέρ Τσελίκ, δείχνουν με δηλώσεις τους ποιος είναι ο πραγματικός προστάτης
των ισλαμοφασιστών.
“Είμαστε κατά της τρομοκρατίας, όποιος και αν είναι ο λόγος που την προκαλεί. Ωστόσο η τρομοκρατία είναι το ένα μεγάλο πρόβλημα της Ευρώπης. Το δεύτερο είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και η ισλαμοφοβία, που αναπτύσσεται στην Ευρώπη και προκαλεί τα τρομοκρατικά κτυπήματα”, είπε ο Τσαβούσογλου κάνοντας ξεκάθαρα πλάτες στους ισλαμοφασίστες για το τρομοκρατικό κτύπημα.
“Η ελευθερία της θρησκευτικής πίστης πρέπει να τυγχάνει σεβασμού και η πίστη κανενός δεν πρέπει να χλευάζεται. Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης και δεν πρέπει να συνδέεται με την τρομοκρατία” συμπλήρωσε ο Τούρκος υπουργός.
Τα ίδια όμως ανέφερε και ο υπουργός τουρισμού:
“Και οι μουσουλμάνοι πληγώθηκαν από τα σκίτσα του περιοδικού κατά του προφήτη Μωάμεθ. Η επίθεση όμως δεν πρέπει να συνδέεται με την κριτική των μουσουλμάνων κατά του περιοδικού. Πιστεύω πως άλλα ήταν τα κίνητρα”, δήλωσε.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις