Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ… Είστε έτοιμοι να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει;


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ… Είστε έτοιμοι να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει;


Η Αλήθεια στο Φως… H τεχνική «κλιματική αλλαγή» είναι σε μεγάλο βαθμό ένας μύθος που προωθείται από τους πολιτικούς ανά τον κόσμο για να τρομάξει τους ανθρώπους, με απώτερο σκοπό να δεχτούν μια τεράστια επιβολή των κυβερνήσεων να σταματήσει δήθεν την
«υπερθέρμανση του πλανήτη».
Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα πρόβλημα που σκόπιμα… κατασκευάζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση έτσι ώστε να υποκινήσει την ανθρώπινη αντίδραση του φόβου. Αυτό το συναίσθημα εκμεταλλεύεται για να προσφέρει μια προκαθορισμένη λύση: η επιρροή της εξουσίας σε βάρος του λαού.
Η στρατηγική αυτή, γνωστή σήμερα ως Εγελιανή Διαλεκτικής (Hegelian Dialectic), χρησιμοποιείται με επιτυχία από τους πολιτικούς εδώ και χιλιετίες για την επιρροή της εξουσίας, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί μόνο σε βάρος των ατομικών ελευθεριών.
Στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση Μπους χρησιμοποίησε τη στρατηγική με επιτυχία το 2003, όταν κέρδισε τη δημόσια στήριξη για την εισβολή του Ιράκ, επικαλούμενη πως η χώρα διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής. Και η συνέχεια… Ο πόλεμος επεκτάθηκε σε ένα στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και ανέδειξε το αστυνομικό κράτος της Αμερικής.
Σήμερα, η «υπερθέρμανση του πλανήτη» χρησιμοποιείται ως «μπαμπούλας», για να επιτρέπει στα Ηνωμένα Έθνη να τρομάζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στην «ανθρωπογενή αλλαγής του κλίματος» και πως αυτή αποτελεί πολύ μεγάλη απειλή για τη χώρα του για να τη χειριστεί μόνη της. Και ως εκ τούτου δεν μπορεί παρά μόνο να τη «νικήσει» μέσω της επιρροής του ΟΗΕ σε βάρος της κυριαρχίας του έθνους του
Και για πετύχει ο σκοπός και ο κόσμος να πιστέψει την προπαγάνδα που του… σερβίρεται, τα κράτη χρηματοδοτούν επιστήμονες με αρκετές χιλιάδες και αρκετές φορές εκατομμύρια, έτσι ώστε να προωθήσουν τον μύθο της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» με την τοποθέτηση των δεδομένων τους στην ημερήσια διάταξη της κινδυνολογίας.
«Αυτό θεωρήθηκε ως το πιο πιθανό να πετύχει, διότι θα μπορούσε να σχετίζεται με παρατηρήσιμες καταστάσεις όπως η αιθαλομίχλη και η μόλυνση του νερού. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να βασίζεται εν μέρει στο γεγονός και ως εκ τούτου, να είναι αξιόπιστη», γράφει χαρακτηριστικά ο G. Edward Griffin στο βιβλίο του «The Creature from Jekyll Island». Και δεν μένει εκεί: «Οι προβλέψεις θα μπορούσαν να γίνουν για να αναδείξουν τα σενάρια πως το τέλος της γης είναι εξίσου φρικτό όσο τα ατομικά όπλα»
Και με μια φράση του ακόμα παρουσιάζει την πραγματική αλήθεια για την προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής: «Σκοπός είναι ο φόβος και όχι η ενημέρωση…»

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις