Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΟΜΒΑ: Βετεράνος των ΗΠΑ αποκαλύπτει τα ονόματα των Αμερικανών στρατηγών που διοικούν την ISIS! (βίντεο)



ΒΟΜΒΑ: Βετεράνος των ΗΠΑ αποκαλύπτει τα ονόματα των Αμερικανών στρατηγών που διοικούν την ISIS! (βίντεο)


Η ιστορική ομιλία του Αμερικανού απόστρατου Gordon Duff λογοκρίθηκε από όλα τα καθεστωτικά αλλά και τα δήθεν εναλλακτικά ειδησεογραφικά μέσα.
Ο ήρωας βετεράνος, μιλώντας στη Συρία, αποκάλυψε την αλήθεια για την ISIS, τον τρόπο που η δολοφονική ισλαμιστική οργάνωση χρηματοδοτείται, τους λόγους που δημιουργήθηκε αλλά και την ταυτότητα των Αμερικανών που
την διοικούν!
Ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα της συγκλονιστικής ομιλίας:
-«Έφτασε ο καιρός να πούμε την αλήθεια, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες ή όχι…Οι ισχυρισμοί μας βασίζονται σε αδιάσειστες πληροφορίες, σε ενδελεχή έρευνα στο χώρο των μυστικών υπηρεσιών. Δεν υποθέτουμε απλά, είμαστε σίγουροι για τα όσα υποστηρίζουμε…Τα κίνητρά τους για την δημιουργία της ISIS είναι κυρίως οικονομικά. Το Ισλαμικό κράτος είναι όντως μια εγκληματική οργάνωση, αλλά δεν είναι αυτόνομη. Αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης. Δρουν στην περιοχή σας, αρπάζουν τα πράγματα σας, τα εργοστάσια σας, τη ζωή σας, τους ανθρώπους σας για τον εμπλουτισμό μιας πολύ συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας…Διαπράττουν εγκλήματα, όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα σας είναι ένα άνευ προηγουμένου οργανωμένο έγκλημα…
Θέλω να διευκρινίσω τον τρόπο λειτουργίας της αμερικανικής κυβέρνησης. Δεν λειτουργεί ανεξάρτητα, αλλά υπό τον έλεγχο του Ισραήλ. Το Κογκρέσσο χειραγωγείται από τους Σιωνιστές…».
Ο Duff ανέφερε επίσης τα ονόματα των Αμερικανών στρατηγών που έχουν αναλάβει τη διοίκηση της ISIS, υπό την καθοδήγηση του Αμερικανού Γερουσιαστή John McCain.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:







ΠΗΓΗ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις