Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 33: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ





Τι γίνεται με τον αριθμό 33;Στο βιβλίο της "... Στην Πνευματική Αριθμολογία, οι αριθμοί 11, 22, και 33 είναι οι τρεις« Κύριοι αριθμοί », ο υψηλότερος είναι το 33 ... Ο υψηλότερος από τους αριθμούς ήταν η ηλικία Έτσι, σε ορισμένους κύκλους, τουλάχιστον, ο αριθμός 33 έχει εσωτερική σημασία.Στον Ελευθεροτεκτονισμό, η άρχουσα τάξη είναι οι 33 βαθμοί της σκωτσέζικης ιεροτελεστίας.Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, είναι επίσης οι πρώτοι πυροβολισμοί του
αμερικανικού εμφύλιου πολέμου, όταν έβαλαν φωτιά οι ευέλπιδες της στρατιωτικής σχολής ακροπόλεων του Τσάρλεστον επάνω σε ένα ομοσπονδιακό σκάφος, το αστέρι της δύσης, καθώς έπλεε στο λιμάνι του Τσάρλεστον. Όπως θα δούμε σύντομα πολλά κεντρικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας έχουν εμφανιστεί κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου.



Μια άλλη οργάνωση - μυστική κοινωνία με εωσφορικές συνδέσεις με τους Illuminati, αν και για άλλους είναι απλώς ένα ανάρμοστο παγκόσμιο σώμα που στερείται οποιαδήποτε πραγματική δύναμη ή επιρροή- Στα Ηνωμένα Έθνη - μπορεί κι εκεί να βρεθεί επίσης η σημασία του αριθμού 33.




Ο θάνατος και η καταστροφή



Τώρα, πάμε

Εκτός από τον αιματηρό αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο τον Ιανουάριο του 1861, ο 33$ος παράλληλος έπαιξε επίσης τον οικοδεσπότη στο θάνατο του Προέδρου των ΗΠΑ Franklin D. Roosevelt ο οποίος πέθανε ξαφνικά στις 12 Απριλίου 1945 από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από παράπονα που είχε για ενα τεράστιο πονοκέφαλο». Πέθανε στο σπίτι του, που ονομάστηκε "Little White House, στο Warm Springs της Γεωργίας, κοντά στο 33$ο παράλληλο. Μετά από το θάνατο του Roosevelt, Harry S. Truman, ένας τέκτονας 33 βαθμού, έγινε ο 33$ος Πρόεδρος των Η. Π. Α.

Στο τέλος των εχθροπραξιών με τη Γερμανία το 1945, η Λειτουργία του συνδετήρα ενισχύεται για να καθαρίσει το ναζιστικό παρελθόν

Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων περιγράφει τη Launch Complex 33 ως: "συνδεδεμένη στενά με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ δοκιμή του γερμανικού πυραύλου β-2, την προέλευση του αμερικανικού προγράμματος πυραύλων, και την ηγεσία του Δρ Werner von Braun…»

Η πρώτη ατομική έκρηξη (που γνωρίζουμε τουλάχιστον) συνέβη στις 16 Ιουλίου 1945 στο χώρο δοκιμών κοντά στο Alamogordo, Νέο Μεξικό.

Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy δολοφονήθηκε στο Dealey Plaza στο Ντάλας του Τέξας κοντά στο 33ο Παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου (11.22).


Γνώση UFO και ο 33$ος παράλληλος:



Το γεγονός που παραμένει σήμερα συνώνυμο με τα UFO και την εξωγήινη γνώση, τη φημολογημένη συντριβή του 1947 και την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους στο Roswell στο Νέο Μεξικό συνέβη, το μαντέψατε;.... στον 33$ο παράλληλο.Ένα άλλο σημαντικό γεγονός UFO που μοιράζεται περισσότερους από έναν παράλληλο με το Roswell είναι Τα φώτα Φοίνιξ (μερικές φορές ονομάζονται και "Φώτα πάνω απο το Φοίνιξ") ήταν μια σειρά από ευρέως εμφανιζόμενα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από τις πολιτείες της Αριζόνα, Νεβάδα και τη μεξικανική πολιτεία της Σονόρα στις 13 Μαρτίου 1997.

Τα φώτα του Φοίνιξ αναφέρθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους στον ουρανό πάνω από την πόλη,


Όπως το Roswell, και το Φοίνιξ βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου. Οπως και στην περίπτωση του Roswell, φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενορχηστρωμένο επίπεδο που εμπλέκονται στρατιωτικά και κυβερνητικά τεχνάσματα.




Και η Disneyland:



Και, τέλος, στην Disneyland. Ναι, η ευτυχέστερη θέση στη γη βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου. Κάποιοι, όπως ο ερευνητής και συγγραφέας Walter Μπόσλι, συγγραφέας του γεωγραφικού πλάτους 33: Το κλειδί για το βασίλειο,υποστηρίζει ότι η περιοχή επιλέχθηκε από τον Harrison (έπειτα του ερευνητικού κέντρου του Στάνφορντ) που εν μέρει οφείλεται τουλάχιστον στην εγγύτητά του στον 33$ο παράλληλο και ότι το διάσημο καρουσέλ της Disneyland χτίστηκε στο ακριβές σημείο όπου δύο ισχυρές γραμμές ley τέμνονται - μία από τις οποίες εκτείνεται κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου.

Στη συνέχεια υπάρχει το Club 33, το αποκλειστικό ιδιωτικό κλαμπ, και το μόνο μέρος στην Disneyland, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα σκληρό ποτό.

Λοιπόν, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα με τον αριθμό 33;

Ή, είναι οι λεγόμενες «δυνάμεις που είναι ενορχηστρωτές στα γεγονότα όπου συμπίπτουν με ορισμένους αριθμούς που θεωρούνται στους κύκλους του εσωτερισμού να είναι ισχυροί, δυνατοί, ή ακόμη και μαγικοί;




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις