Τα πρόσωπα της φυλακής: Πόσο άλλαξαν 5 γυναίκες κατά τη διάρκεια της κάθειρξής τους [εικόνες]



Στα πλαίσια μίας νέας τηλεοπτικής εκπομπής στις ΗΠΑ, έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο η ζωή στις γυναικείες φυλακές.

Σε ένα επεισόδιο του προγράμματος Secret America με την Νταιάν Σόγιερ που ξεκινάει στον τηλεοπτικό σταθμό ABC αυτή την Παρασκευή, η δημοσιογράφος και η ομάδα της επισκέφθηκαν τέσσερις φυλακές σε ολόκληρη τη χώρα κατά τη διάρκεια των οκτώ μηνών και συνομίλησαν
με τις γυναίκες των σωφρονιστικών ιδρυμάτων.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται πόσο έχουν αλλάξει 5 από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην εκπομπή, με την πάροδο των χρόνων στη φυλακή.

Λίντσει Λόου – 28 ετών

 
Βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές του Τενεσί κατηγορούμενη για φόνο πρώτου βαθμού. Σκότωσε τους νεογέννητους δίδυμους γιους της, αμέσως μόλις τους έφερε σπίτι. Σύμφωνα με την οικογένεια της, δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, μέχρι που γέννησε και θα της επιτραπεί να ασκήσει έφεση το 2072, όταν θα είναι 86 ετών.

Σίρλιλαλ Στόουκς – 26 ετών

 
Εκτίει 50ετή ποινή μετά την καταδίκη της για τρεις απόπειρες δολοφονίας. Πυροβόλησε δύο άνδρες όταν ήταν ακόμα έφηβη, σε αντίποινα για το θάνατο του καλύτερου φίλου της, μέλους της συμμορίας, και αργότερα πυροβόλησε έναν άλλο έφηβο σε μια διαφωνία.

Νικόλ Κόστερ – 42 ετών

 
Στράφηκε στην κλοπή λόγω του εθισμού της σε συνταγογραφούμενα χάπια και στη συνέχεια στην ηρωίνη. Εκτίει ποινή για 13 έτη και έξι μήνες στις γυναικείες φυλακές του Μέριλαντ.

Εράινα Πρίτι – 55 ετών

 
Βρίσκεται στη φυλακή του Μέριλαντ από τα 18 της όταν ενεπλάκη σε ληστεία, στην οποία ο φίλος της πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο καταστήματος. Η 5η έφεση της θα γίνει αργότερα αυτό το έτος και η 55χρονη βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα περισσότερο διάστημα από κάθε άλλη γυναίκα στο Μέριλαντ.

Εμίλια Καρ – 30 ετών

 
Η νεότερη κατάδικος της πτέρυγας θανατοποινιτών στις ΗΠΑ. Αυτή και ο φίλος της κατηγορούνται για την εκ προμελέτης δολοφονία της συζύγου του.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις