Φυτεμένες …«ἐπαναστάσεις»!!!

Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!11 

Στην Βενεζουέλα, που όπως και στην Ρωσσία, διατηρούν κρατική την παραγωγή πετρελαίου, η δράση πρακτόρων-διαδηλωτών είναι συνεχής.
Την εκπαίδευση έχει αναλάβει η βιομηχανία επαναστάσεων των σιωνιστών που λέγεται Otpor ή Canvas.
Λόγω του ότι ο Maduro δηλώνει
αριστερός, η Otpor οργανώνει τους …«ακροδεξιούς», όπως έκανε και στην Ουκρανία. Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!11
Αντίθετα στην Αίγυπτο οργάνωσαν τους ισλαμιστές για να ρίξουν τον κοσμικό Μουμπάρακ.
Ο αντίπαλος του Maduro είναι ο Καπρίλες που …«συμπτωματικά» είναι και …«περιούσιος».
Στην Βενεζουέλα των φτωχών  μας ενημερώνουν, από το Πρώτο Θέμα παρακαλώ, ότι ξεσηκώνονται οι …πλούσιοι.
Τα αρπακτικά της Δύσεως φρόντισαν να υπάρχουν ελλείψεις, σε κάποια είδη, και το δίκτυο των Σιωνιστικών ΜΜΕ φρόντισε να το μάθουν οι πάντες στον πλανήτη.
Επανάσταση  με αφορμή την έλλειψη …χαρτιού υγείας.Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!12 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!10 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!9 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!7 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!6 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!5 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!4 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!3 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!13 Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!14
Αξίζει να διαβάσετε τον γλαφυρό τρόπο που μεταφέρουν οι πράκτορες των ΜΜΕ την κατάσταση στην Βενεζουέλα, με σκοπό να προκαλέσουν πλήγμα στον τουρισμό και στο χρηματιστήριο, ώστε όλος ο πλανήτης να στηρίξει την ανατροπή του Maduro, που διαδέχθηκε τον Chavez.
Την πίεση προς τη Βενεζουέλα αυξάνουν και διεθνείς οργανισμοί υποκρισίας, που ελέγχονται από τους επικυριάρχους, οι οποίοι …«δήθεν» ανησυχούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ακολουθεί η προπαγάνδα από το Πρώτο Θέμα. Δείτε με πόση μαεστρία ένα άρθρο γεμάτο αρνητικές λέξεις, γλαφυρότητες και υπερβολές δημιουργεί μία εικονική αντίληψη για την κατάσταση στην Βενεζουέλα, από έναν δημοσιογράφο σε υπηρεσία, που δεν ζει εκει και που δεν αναφέρει καν την πηγή των παραπλανητικών «πληροφοριών» του.Φυτεμένες ...«ἐπαναστάσεις»!!!8




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις