Διαβάστε τι αναφέρει Ισλαμική προφητεία για την Αγιά Σοφιά





Μετά τα γεγονότα μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας με την κατάρριψη ενός τουρκικού μαχητικού,τότε ο Σεΐχης Ν. Imran Hosein εξέδωσε μια επείγουσα έκκληση υπενθυμίζοντας τα ισλαμικά και πολιτικά «μέσα και έξω» της
τρέχουσας κατάστασης στη Συρία με τη προοπτική της «μελλοντικής επανα-κατάκτησης που προφήτευσε ο Προφήτης Μωάμεθ, Ειρήνη και Χαιρετισμοί σε Αυτόν».
«Βρισκόμαστε στο σημείο που προαναγγείλαμε προ καιρού, ήτοι, μια
επίθεση από τη Τουρκία κατά της Συρίας υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ για να διαλύσουν το σημερινό καθεστώς της Συρίας και να το αντικαταστήσουν κατά το μοντέλο της Λιβύης με ένα λεγόμενο ισλαμικό καθεστώς.

Πώς θα μπορούσε το Ισραήλ να προσποιηθεί ότι από δω και στο εξής απειλείται από τέτοια «ανάδυση του Ισλάμ», ότι είναι περικλεισμένο από ένα δυσοίωνο Ισλάμ και συνεπώς ότι πρέπει να προβεί σε προληπτικό πόλεμο, προκειμένου να επιβιώσει;

Πως θα μπορούσε το Ισραήλ να ..αντικαταστήσει τις ΗΠΑ ως το μελλοντικό κράτος-ηγεμόνα έκτος αν ξεκινήσει μεγάλους πολέμους και ιδιαίτερα κατά των Αράβων γειτόνων του που περιβάλλουν το σιωνιστικό κράτος;

Η τουρκική κυβέρνηση υπέρ του ΝΑΤΟ και συνεπώς φιλο-σιωνιστική, φαίνεται έτοιμη να διαπράξει την υπέρτατη πράξη παραφροσύνης, διεκδικώντας ότι το τουρκικό μαχητικό που καταρρίφθηκε από τη Συρία, αποτελεί Casus Belli που θα δικαιολογούσε μια τουρκική στρατιωτική εισβολή της Συρίας. Η τουρκική στρατιωτική εισβολή δεν θα ήταν με κανένα λόγο εκδίκηση για την απώλεια του αεροσκάφους και των δύο πιλότων. Αντίθετα, ο κύριος στόχος δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αλλαγή του συριακού καθεστώτος.

Αυτή η στρατιωτική περιπέτεια θα είναι μια πράξη ακραίας τρέλας για τους ακόλουθους λόγους.

Η υψηλή κατάσταση επιφυλακής που εφαρμόζεται στη Συρία εδώ και αρκετό καιρό, σε αναμονή εξωτερικής επέμβασης ( με τον τρόπο της λιβυκής Τζαμαχιρίας), για την υποστήριξη της ένοπλης εξέγερσης που ενορχηστρώθηκε και οπλίζεται από τους Σιωνιστές, έχει μέχρι στιγμής αποτύχει να πάρει τον έλεγχο της χώρας. Ωστόσο, ένα τουρκικό πολεμικό αεροπλάνο που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας δεν θα έπρεπε να αναμένεται σε τέτοια περίπτωση, να αντιμετωπιστεί ως ένας αθώος κατά λάθος περαστικός!

Αν η Ρωσία και η Κίνα απαντούν, σε υποστήριξη της Συρίας, στη τουρκική στρατιωτική εισβολή, αυτό θα προκαλέσει τελικά την Malhama Al-Kobra (τον μεγάλο Πόλεμο) που προφήτευσε ο Προφήτης (sallalahu‘alaihi wa sallam). Η Malhama Al-Kobra θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι δύο πρώτοι παγκόσμιοι πόλεμοι μαζί θα μοιάζουν με πόλεμο για φιστίκια!

Η τουρκική κυβέρνηση θα έπρεπε να θυμηθεί ότι ο Προφήτης ( sallalahu ‘alaihi wa sallam) προφήτευσε επίσης ότι η Malhama Al-Kobra ή Μεγάλος Πόλεμος θα οδηγήσει στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός στους Μουσουλμάνους για να συνειδητοποιήσουν ότι η τουρκική «κατάκτηση» της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε το 1453 από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Αλ-Φατίχ, δεν είχε καμία σχέση με την προφητεία.

Έτσι, μετά την προδοσία της τερατώδους φιλο-σιωνιστικής κυβέρνησης τους, οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι θα ξυπνήσουν και στη συνέχεια θα εισέλθουν σε ένα εμφύλιο πόλεμο που θα τελειώσει με τη πραγματοποίηση της προφητείας.

Επομένως, μία τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει τελικά σε ένα τουρκικό εμφύλιο πόλεμο και την απελευθέρωση της πόλης της Κωνσταντινούπολης από τον δηλητηριώδη έλεγχο του ΝΑΤΟ!

Και δεδομένου ότι η Ρωσία αναπόφευκτα θα μπει στο πόλεμο για να υπερασπίσει τη Συρία, η τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει επίσης στην εκπλήρωση μιας άλλης προφητείας του Προφήτη Μωάμεθ (sallalahu ‘alaihi wa sallam): «εσείς (οι μουσουλμάνοι) θα συμμαχήσετε με τους Ρουμ (Ρωμιούς)».

Η λέξη «Ρούμ» στο Κοράνι αναφέρεται στη Χριστιανική Βυζαντινή Αυτοκρατορία της Ανατολής, της οποίας η Μόσχα έγινε πρωτεύουσα, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Ο σκοπός αυτής της δήλωσης είναι να προειδοποιήσει τους μουσουλμάνους να μη κατηχηθούν από την Τζιχάντ του σιωνιστικού προτεσταντικού Ισλάμ, ούτε από την αναπόφευκτη προπαγανδιστική εκστρατεία του CNN και της Al-Jazeerah που δεν θα αργήσει να πλημμυρίσει την ανθρωπότητα.»

Alliance With Rum & Conquest of Constantinople: Sheikh Imran Hosein’s Interview By Morris 4 May 2012

Πρόκειται περι μιας πολύ ενδιαφέρουσας προφητείας μιας και προσφέρεται από την αντίπερα όχθη.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις