Προλαβαίνει να διδαχθεί η Ελλάδα πριν είναι απολύτως αργά! Με Δανικη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ο Ομαρ Ελ Χουσέιν !!!



 Μουσουλμάνος γεννημένος και μεγαλωμένος στη Δανία ο 22χρονος μοναχόλυκος τζιχαντιστής O δράστης μοναχόλυκος τζιχαντιστής των επιθέσεων στην Κοπεγχάγη ήταν 22 ετών, είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Δανία και το όνομά του είναι Ομαρ Ελ Χουσέιν (Omar Abdel Hamid El Hussein, το πλήρες όνομά του), σύμφωνα με
τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.


Ο νεαρός είχε αποφυλακισθεί, μετά την έκτιση ποινής για επίθεση, δύο εβδομάδες πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Σαββάτου.

omar Ο δράστης Ομάρ Ελ Χουσέιν

Ο άνδρας, τον οποίο σκότωσε η αστυνομία έπειτα από τις δύο φονικές επιθέσεις στην Κοπεγχάγη, εικάζεται ότι ήθελε να μιμηθεί τις επιθέσεις του Ιανουαρίου στο Παρίσι.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θεωρεί πως ο άνδρας που έχασε την ζωή του το πρωί της Κυριακής κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς στη συνοικία Νόρεμπρο είναι ο δράστης των επιθέσεων που συγκλόνισαν την Κοπεγχάγη στο πολιτιστικό κέντρο και τη συναγωγή, με 2 νεκρούς και 5 τραυματίες.
Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι ο δράστης των επιθέσεων «εμπνεύστηκε» από την ιδεολογία τζιχαντιστικών οργανώσεων όπως το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ολάντ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στη Δανία

«Οι ίδιοι στόχοι» επλήγησαν χθες στην Κοπεγχάγη και τον Ιανουάριο στις επιθέσεις του Παρισιού, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αποχωρώντας από την πρεσβεία της Δανίας όπου εξέφρασε την αλληλεγγύη της Γαλλίας στον δανικό λαό.
«Οι ίδιοι στόχοι επελέγησαν από τους τρομοκράτες…είναι προφανές ότι υπάρχει εδώ μία σχέση, που δεν παραπέμπει στην ύπαρξη δικτύου, αλλά απλώς αποδεικνύει την ίδια αποφασιστικότητα των τρομοκρατών να πλήττουν αυτό που είμαστε, αυτό που αντιπροσωπεύουμε, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου, της προστασίας που κάθε πολίτης, όποια και αν είναι η θρησκεία του, πρέπει να μπορεί να απολαμβάνει», είπε.
Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Φρανσουά Ολάντ, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία με το σύνθημα «Jer er Dansk» (Είμαι Δανός) και κρατώντας που έγραφαν στα γαλλικά και στα δανικά: «Είμαι Charlie, Είμαι Αστυνομικός, Είμαι Εβραίος, Είμαι Δανός».

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις