Σοκαριστικές εικόνες σε νέο βίντεο του ISIS:Αιχμάλωτοι Κούρδοι μαχητές σε κλουβιά [Βίντεο]




Ενα νέο σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ISIS στο οποίο απεικονίζονται να παρελαύνουν έχοντας δεμένους σε κλουβιά Κούρδους αγωνιστές Peshmerga.
Στο βίντεο ένας άντρας λέει ότι οι μαχητές Peshmerga είναι αιχμάλωτου του ISIS, ενώ φαίνονται τουλάχιστον 21 άνδρες σε πορτοκαλί ρούχα σε κλουβιά πάνω σε φορτηγά.
Ενας άνδρας με ένα μικρόφωνο που φέρει το λογότυπο του ISIS παίρνει συνεντεύξεις από τους αιχμαλώτους, οι οποίοι λένε ότι είναι μαχητές Peshmerga από το Κιρκούκ. Οι φυλακισμένοι, κάτω από πίεση, καλούν τους συναγωνιστές τους Peshmerga να
παρατήσουν τον αγώνα τους ενάντια στο ISIS.
Στο βίντεο φαίνονται επίσης στιγμιότυπα των πρόσφατων αποκεφαλισμών χριστιανικών Αιγυπτίων στη Λιβύη.
Δεν είναι σαφές το τι συνέβη στους αιχμαλώτους στο βίντεο, αν και η τελευταία σκηνή τους δείχνει ζωντανούς, ωστόσο ένας άνθρωπος στο βίντεο δίνει μια δυσοίωνη προειδοποίηση: «Λέμε στους Peshmerga: Αφήστε τον αγώνα σας, ή μοίρα σας θα είναι σαν αυτούς, είτε στο κλουβί, είτε κάτω από το έδαφος», λέει στην κουρδική γλώσσα.
ISISkurdish
Οι Peshmerga είναι οι ένοπλες δυνάμεις για την προστασία του Κουρδιστάν, μιας ημιαυτόνομης περιοχής στο βόρειο Ιράκ. Οι μαχητές αντιτίθενται στο καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν και συνεργάζονται με τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Επιχείρηση Iraqi Freedom.







ΠΗΓΗ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις