ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...




Ο ΣΥΡΙΖΑ ηρθε στην εξουσια γιατι υποσχεθηκε σε δυο κατηγοριες ανθρωπων.Σε αυτους που "ξεβολευτηκαν" και σε αυτους που δεν καταφεραν να "βολευτουν" με τους προηγουμενους.
Αυτοι που δεν τον ψηφισαν ειναι αυτοι που τελικα καταφεραν να "βολευτουν" και φοβηθηκαν το "ξεβολεμα"...!!!
Αυτος ειναι και ο σημαντικος λογος που που
κανενας δεν "καιγοταν" να μαθει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκανε πραξη αυτα που υποσχεθηκε χωρις να "υπαρχει σαλιο"...
Αυτο φυσικα το ηξερε και ο ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτο συνεχιζε να ταζει αφου ηταν "τσαμπα"...!!!
Το θεμα ομως ειναι που το παει η τωρινη κυβερνηση....?
Καποιος που εχει μετριο iq αντιλαμβανεται οτι η κυβερνηση κανει την μια γκαφα πισω απο την αλλη και μας οδηγει ολοταχως σε τριτο μνημονιο με διαφορετικη ονομασια...
Εγω ομως σαν συνομωσιολογος δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να ειναι τοσο ηλιθιοι και να κανουν τετοια λαθη.Δεν μπορω να φανταστω οτι η κυβερνηση συμπεριφερεται σαν μια ψευτοσοφιστικε παρεουλα που κανει την πλακα της...
Καποιος που πηγαινοερχεται στο εξωτερικο μου ψιθυρισε οτι το αντιστοιχο ΔΝΤ του Πουτιν θα ειναι ετοιμο να δωσει χρηματα σε κανα διμηνο.Η παραταση που επιζητουσε μανιωδως και πηρε ο Τσιπρας ληγει σε ενα τριμηνο.....!!!
Βλεπω μια κυβερνηση που μου μοιαζει περισσοτερο να επιζητα ειτε να μας πεταξουν απο το ευρω ειτε να βρει μερικες καλες δικαιολογιες ωστε να φυγει απο μονη της παρα να βρει μια λυση εντος της ευροζωνης.
Εμενα παντως απο την αρχη κατι δεν μου παει καλα και οσο περνανε οι μερες πιστευω οτι τελικα εχουν σχεδιο μονο που αυτο το σχεδιο δεν το ανακοινωσαν ποτε στον Ελληνικο λαο ...γιατι ισως δεν το συμφωνησαν με αυτον!!!


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις