Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ...

 

 Φόβοι για νέες καταλήψεις κτιρίων που σχετίζονται με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από τις πρόσφατες καταλήψεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».Ενδεικτικό είναι ότι χθες, Δευτέρα, το βράδυ τρεις από τις ομάδες της «Δέλτα» φυλούσαν στόχους που σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μία ομάδα βρισκόταν
σε απόσταση αναπνοής από τα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή», τα οποία εκτιμάται ότι μπορεί να γίνουν ο επόμενος στόχος αντιεξουσιαστών που ζητάνε την κατάργηση του άρθρου 187 και 187Α, του «κουκουλονόμου», καθώς και του νομικού πλαισίου που ορίζει τη λειτουργία των φυλακών τύπου Γ'.
Η δεύτερη ομάδα Δέλτα βρισκόταν στον δρόμο όπου στεγάζεται ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο», που καταλήφθηκε χθες το πρωί από περίπου 20-25 άτομα που διέκοψαν το πρόγραμμα και διάβασαν το ψήφισμά τους. Την ώρα που οι καταληψίες έμπαιναν στα γραφεία του σταθμού η ομάδα Δέλτα δεν είχε ακόμα αναλάβει υπηρεσία και έτσι δεν απετράπη η κατάληψη για την οποία υπήρχαν από πριν υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα γίνει.
Η τρίτη ομάδα Δέλτα είχε τοποθετηθεί χθες κοντά στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη, όπου πριν από λίγες ημέρες είχαν κάνει… επίσκεψη αντιεξουσιαστές που έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολαν.
Αστυνομικές πηγές σχολιάζουν την παραπάνω κατάσταση λέγοντας: «Ρόδα είναι και γυρίζει η ζωή. Ο ΣΥΡΙΖΑ που ασκούσε δριμεία κριτική στην ομάδα Δέλτα, τώρα που έγινε κυβέρνηση την έχει δίπλα του για να τον φυλάει».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις