Σκοτεινή και μαύρη η μητέρα του Ομπάμα...παρουσιάζεται σε πορνογραφικό περιοδικό




Ο πατέρας του Ομπαμια ηταν πρακτορας της ΣΙΑ και του άρεσε το σεξ με τα παιδιά.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph η μητέρα, Ann Dunham και ο πατέρας του Ομπαμια ( Frank Davis πρακτορας της ΣΙΑ) ηταν λάτρεις του Σαδομαζοχισμου και παραπλανούσαν παιδιά... Και ειχε σεξ με μια 13 χρονη. Οταν ο πατέρας του έμενε στην Χαβαη έψαχνε στα
πάρκα για ζευγαράκια και τουρίστριες για να κανει σεξ.

Στην ταινία Dreams from my real father ισχυρίζονται οτι ο Davis φωτογράφισε την μητερα του Ομπαμια και πώλησε τις φωτογραφίες σε περιοδικά οπως το Bizarre Life, Exotique, Secret Pleasures. Στην φωτογραφία βλέπετε την μητερα του Ομπαμια να ποζάρει στο πορνογραφικό περιοδικό Bizarre Life.


Οι πληροφορίες μας λένε οτι ο Ντειβις ηταν ο μέντορας του Ομπαμια μέχρι και την ηλικία των οχτώ χρόνων, πριν ο Ομπαμα αφήσει την Χαβαη. Ο πράκτορας δηλαδή έπαιζε τον ρόλο του πατέρα μέχρι την προκαθορισμένη ηλικία του μελλοντικού ηγέτη της χώρας. Για γεωπολιτικούς λόγους και συμφέροντα σταμάτησε τις υπηρεσίες του.

Εδω στην ηλικία των 9-10 χρόνων ο τοτε άγνωστος μικρός Ομπαμιας φοράει ενα παράξενο σύμβολο ενός άνδρα με ανεστραμμένα τα χέρια προς τα κάτω. Η εικόνα αυτη πρέπει να ειναι ενα αρχαίο και μάλλον ισχυρό σύμβολο (άγνωστο τι ακριβώς συμβολίζει).


Ο συμβολισμός οπως γνωρίζουμε μας λέει όσα λένε χίλιες λέξεις. Παρατηρώντας το με τα χέρια και πόδια να δείχνουν προς τα κάτω μας λέει άραγε οτι ειναι ενας μελλοντικός ηγέτης που πατάει...υπερισχύει...υποτάσσει αλλους;;;
Εδω στην φωτογραφία με τον συνταγματάρχη Σουτορο τον πατριό του Και την μητέρα του την περίοδο που έμενε στην Ινδονησία. Η ΣΙΑ ειχε δώσει στον Σουχαρτο τον κατάλογο με τα ονόματα ινδονησιων που ηταν επικίνδυνοι για τα αμερικανικά συμφέροντα και επρόκειτο να θανατωθούν. Η μητερα του Ομπαμια εργαζόταν για την ΣΙΑ και έπαιζε τον ρόλο της στους θανάτους των δεκάδων χιλιάδων κομμουνιστών της Ινδονησίας το 1965.


Τα στελέχη του κομμουνιστικού κόμματος συλλαμβάνονταν τη νύχτα και μετα απο μερικές ημέρες τους εκτελούσαν. Σε μια περιοχή της κεντρικής Γιαβα που ηταν το προπύργιο του κόμματος, το ενα τρίτο του πληθυσμού σφάχτηκε απο τον δικτάτορα Σουχαρτο.

Η σκοτεινή σαδομαζοχιστικη προέλευση του Ομπαμια δεν θα μπορουςε να ειναι τυχαία. Παιδεραστής πατέρας, πρακτορας, ναρκομανής, μητερα μια απο τα ιδια. Οι ηγετες των κρατών που ονομάζονται στην γλώσσα αυτού του πολιτισμού...Δημοκρατίες...δεν ειναι τίποτε αλλο απο ψοφοκρατιες.

ΚΟΡΑΞ



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις