ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...???

900

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα περιμένει την μεγάλη ανακοίνωση που θα γίνει την Κυριακή στη Μόσχα ,με ικασίες ότι η ανακοίνωση περιέχει…
την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου πολέμου ή τον θάνατο του Πούτιν!
Με την πρόσφατη ανακοίνωση στο Twitter ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην Ρωσική Πρεσβεία είχαν αφήσει την πρεσβεία στο Λονδίνο (αμφισβητημένη αυτή η ιστορία της Washington Post) σε συνδυασμό με τις νέες αναφορές πως
η ρωσική σημαία πλέον δεν ανεμίζει πάνω από το Κρεμλίνο, οι φήμες είναι πλέον ανεξέλεγκτες σχετικά με την ανακοίνωση θανάτου του Βλαντιμίρ Πούτιν ή τη γέννηση του γιου του ή ανακοίνωση της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό…!
2000
Επιβεβαιώθηκαν οι στρατιωτικές ενισχύσεις, στην Ουκρανία, ενώ ο αμερικανικός λαός παραμένει ανενημέρωτος για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Πούτιν,που ξαφνικά γίνεται η μεγαλύτερη ιστορία στο Διαδίκτυο, όπως τα συνόψισε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το μυστικό της άφιξης του πρωθυπουργού της Βόρειας Κορέας στη Ρωσία την Παρασκευή για μια «επίσκεψη έκπληξη» επιδεινώνει το μυστήριο.
Σε μια ιστορία τώρα που επιβεβαιώνεται από τις ιστοσελίδες της Δυτικής δημοσιογραφίας και του DebkaFile,τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης  έχουν ενημερωθεί για να μείνουν στην πόλη, καθώς μια τεράστια ανακοίνωση θα έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
300
Με τις φήμες για το θάνατο του Πούτιν στο Διαδίκτυο,τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ANP έχει πάρει πρόσβαση σε φωτογραφίες που ελήφθησαν στη Μόσχα την Παρασκευή που δείχνουν προετοιμασία για κάτι τεράστιο, με μεγάλα λευκά φορτηγά που οδηγούνται στην πόλη, ένα προς ένα, και η κατασκευή τώρα λαμβάνει χώρα στην Κόκκινη πλατεία όπως φαίνεται στις εικόνες.
1203
Στο YouTube,ο videographer καθηγητής Doom1, έχει επίσης βάλει το νέο βίντεο παρακάτω, το 2ο βίντεο, στο οποίομοιράζεται μαζί μας τη μεταφρασμένη ιστορία από Vlasti.net για την προειδοποίηση από το Κρεμλίνο για τα ρωσικάμέσα ενημέρωσης για να μείνουν στην πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς μια τεράστια ανακοίνωση έρχεται.
14
15
Εικασίες σχετικά με το λόγο για αυτή τη τεράστια ανακοίνωση είναι:η ανακοίνωση του 3ου Παγκοσμίου πολέμου στο ρωσικό λαό,ή ο θάνατος του Πούτιν,ή η γέννηση του παιδιού του Πούτιν (χθες διαψεύστηκε από τον εκπρόσωπο του Πούτιν τέτοιο ενδεχόμενο) και υπάρχει η αγωνία για το «τι πραγματικά συνέβη στις 9/11′ σε μια επερχόμενη συναυλία« ταραχών» σε αυτό που κάποιοι λένε ότι είναι το πιο πιθανό, η ανακοίνωση ότι εμείς κατακλυζόμαστε από εξωγήινους.
Ενώ αυτή τη στιγμή το ANP δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση που θα γίνει σύντομα, θα σας κρατάμε ενημερωμένους…







ΠΗΓΗ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις