«Επικίνδυνα» σχέδια εξόντωσης του Πούτιν από τον Μπρεζίνσκυ




Την έντονη επιθυμία του να εξοντώσει με κάθε μέσο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία δημόσια, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Pravda, ο γνωστός Αμερικανός πρώην σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Zbigniew Kazimierz Brzezinski, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τους κινδύνους να προκληθεί ακόμα και παγκόσμια σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Ενδεικτικές των προθέσεων το Αμερικανού διπλωμάτη είναι
οι διάφορες παραστάσεις που κυκλοφορούν σε αμερικανικά σάϊτς που δείχνουν την προθέσεις του Brzezinski να χρησιμοποιήσει το ίδιο το ΝΑΤΟ σε μια κυκλωτική κίνηση κατά της Ρωσίας, με στόχο να περικυκλώσει την Μόσχα και να καθηλώσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για το τελικό πλήγμα κατά του ρωσικού καθεστώτος.
Τις προθέσεις αυτές του Brzezinski στηρίζουν και κάποια κράτη της ανατολικής Ευρώπης, όπως η Πολωνία, Λιθουανία και φυσικά η Ουκρανία, που έχουν έντονα αντιρωσικά αισθήματα από την εποχή της σοβιετικής κυριαρχίας.
Δεν είναι καθόλου άσχετο με όλα αυτά οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις που εξαγγέλλει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, που έχει πλήρη επίγνωση αυτής της μανίας του Brzezinski καθώς και κάποιων άλλων φιλοπόλεμων λόμπυ της Ουάσιγκτον, προετοιμαζόμενος για κάθε ενδεχόμενο.
Το επίμαχο με όλη αυτή την πολεμική φρενίτιδα που έχει καταλάβει κάποιους κύκλους στην Ουάσιγκτον οι οποίοι ονειρεύονται να γιουγκοσλαβοποιήσουν την Ρωσία, είναι ότι εμπλέκουν το ΝΑΤΟ σε επικίνδυνες ατραπούς.
epikindina-schedia-exontosis-tou-poutin-apo-ton-mprezinski_2
Εδώ θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή γιατί και η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ και δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε την συμμετοχή μας σε αυτές τις άκρως επικίνδυνες κινήσεις που διακυβεύουν σημαντικά ζωτικά μας συμφέροντα καθώς και τις σχέσεις μας με την Ρωσία.
Τα συμφέροντα της χώρας μας αυτή την φορά δεν θα πρέπει να παραδοθούν σε ανίερες συμμαχίες που μόνο την χώρα μας δεν εξυπηρέτησαν όλες τις τελευταίες δεκαετίες.



Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις