ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ "ΗΣΥΧΑΣΕΙ"...!!!




Ειμαι τοσο θυμωμενος με αυτα που συμβαινουν με το θανατο του βαγγελη Γιακουμακη που αν και ειχα σκοπο να μην ξαναγραψω τιποτα,τελικα θα το κανω για υστατη φορα.
Αδηφαγοι δημοσιογραφοι και "κυρα κατινες" των μμε εχουν "σκυλευσει" το πτωμα του
αδικοχαμενου φοιτητη με μοναδικο σκοπο την τηλεθεαση.Προσφερουν θανατο για να ικανοποιηθουν τα πτωματοφαγα ενστικτα των χαζοτηλεθεατων.
Ηλιθιοι και ασεβεις διαχειριστες ιστοτοπων για μερικα κλικς η μερικα likes" ξεφτυλιζουν μια ανθρωπινη ψυχη και μια χαροκαμενη οικογενεια .
Ανθρωποι που δεν ηξεραν ποτε το παιδι αυτο και σε μια εβδομαδα ουτε που θα τον θυμουνται γιατι θα εχουν βρει αλλο "παιχνιδακι" για να καλυψουν την περιεργεια καθως και την αδεια ζωη τους ρουφουν μετα μανιας οτι κυκλοφορει.
Το πιθανοτερο ειναι οτι αυτο το παληκαρι "εφυγε"...για να ησυχασει και ολοι αυτοι δεν αφηνουν να συμβει αυτο ουτε εκει που πηγε.
Δεν αφηνουν ουτε μια μανα που εχασε το μονακριβο παιδι της να το θρυνησει οπως μονο αυτη ξερει.
Δεν επιτρεπουν ουτε σε μια οικογενεια που εχασε το κοσμο μεσα απο τα ποδια της να πει το υστατο αντιο και τους κυνηγουν σαν κανιβαλοι για μια αποκλειστικη δηλωση.
Σε ολους αυτους τους τους πτωματοφαγους ενα εχω να πω...Σας σιχαινομαι και σας λυπαμαι...!!!
Οσον αφορα τον βαγγελη Γιακουμακη.....Καλο ταξιδι αγορι μου....Εγω δε θα σε ενοχλησω αλλο...!!!


SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. ;Πολύ καλά τα γράψατε ,για κάποιους που για λίγη τηλεθέαση ,δικαιολογούν τους αλήτες και κάποιες Κατίνες κάνουν σχόλια για μια ψυχούλα που έφυγε αλλά εκεί που πήγε θα γίνει Άγγελος! << Εκεί που τώρα βρίσκεται τα αμάραντα να ανθούνε και Άγγελοι να τον αγαπούν και να τον τραγουδούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις