Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP...!!!




Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που πιστευουν αυτα που βλεπουν και θεωρουν πραγματικοτητα αυτα που γινονται.
Υπαρχουν λιγοτεροι ανθρωποι που πιστευουν αυτα που δε βλεπουν και θεωρουν πραγματικοτητα τις αποφασεις που παιρνονται στο παρασκηνιο.
Η πρωτη κατηγορια πιστευει επισης οτι ειτε η Ευρωπη μας πιεζει οικονομικα για το καλο μας ειτε γιατι ειναι λογικο αυτοι που μας δανειζουν να θελουν να
παρουν τα λεφτα τους  πισω.
Η δευτερη κατηγορια πιστευει οτι η ηγετιδα δυναμη της Ευρωπης,Γερμανια,αδιαφορει ουσιαστικα για τα λεφτα γιατι πολυ απλα αυτοι που κρυβονται απο πισω της και θελουν να κυβερνουν τον κοσμο...εχουν οσα λεφτα θελουν!!!
Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να υποταξουν κι ενιοτε αν μπορουν να ξεφτιλισουν τους "επικινδυνους" και ανεξελεγκτους Ελληνες ωστε να μην ειναι εμποδιο στα επερχομενα σχεδια τους.
Ποιοι ειναι αυτοι?
Για τους μυημενους η απαντηση ειναι ευκολη....μα αυτοι που εχουν την εδρα τους στη Βαυαρια της Αλλεμανιας.

ΑΣΚΗΣΗ ΜΥΑΛΟΥ
Οταν ο Τσιπρας πηγε στο Αγιο Ορος ολοι ειπαν οτι πηγε για να πεισει τους χριστιανους ψηφοφορους οτι δε θα κοντραρει την εκκλησια.Αληθεια,οταν επισκεφθηκε το Βατικανο ποιους πηγε να πεισει???

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ο Βαρουφακης οταν πηγε στο EUROGROUP οι πληροφοριες μας λενε,ηθελε να το "τραβηξει" μεχρι τελους.Πιστευε οτι οι Ευρωπαιοι μπλοφαρουν και οτι στο τελος θα κανουν πισω.Ο Τσιπρας ομως βλεποντας τα αδεια ταμεια της χωρας και ουσιαστικα χωρις σχεδιο...."κολωσε"...Επεισε το "δυσαρεστημενο" Βαρουφακη να παρουν μια τετραμηνη παραταση χρονου ωστε να βρουν συμμαχιες για λεφτα και με οργανωμενο σχεδιο να πουν το μεγαλο ΟΧΙ....
Θεωρουν οτι το "αντιπαλο δεος" θα τους βοηθησει την τελευταια στιγμη ν ανταπεξελθουν μιας κι εδωσαν απο την αρχη τα διαπιστευτηρια τους ...!!!

Πιστεψτε με...ο πολεμος αυτη τη στιγμη ειναι πανω απο τον Τσιπρα και τον Σοιμπλε.Αυτοι ειναι απλως καποια αναλωσιμα πιονια που αν χρειαστει ευκολα θα θυσιαστουν για την πραγματοποιηση της...."μεγαλης επιστροφης"...!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις