ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑΣ


ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΕΡΚΕΛ
 


Θερμό χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα από την Καγκελαρία στο Μέγαρο Μαξίμου
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» μετά από χτεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Μέρκελ και Τσίπρα επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, για οριστική λύση του ελληνικού προβλήματος.
Το θερμό χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα από την
Καγκελαρία στο Μέγαρο Μαξίμου, έβαλε την σφραγίδα και στην συμφωνία γέφυρα για ΑΜΕΣΗ χρηματοδότηση, αλλά και στην οριστική συμφωνία του Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο ηγέτες έχει οικοδομηθεί εδώ και καιρό, ωστόσο η «καυτή πατάτα» του Ασφαλιστικού, καθώς και οι εμπρηστικές τακτικές «τρίτων», που τις συνέφερε η ρήξη, δεν βοηθούσαν στην επίτευξη της οικοδόμησης κλίματος εμπιστοσύνης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Η προχτεσινή πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Νίκο Χατζηνικολάου και τα καλά λόγια που είπε για την Καγκελάριο, αποτέλεσε το σημείο κλειδί για την οριστική αναστροφή του κλίματος και πλέον η Άνγκελα Μέρκελ, δεν βλέπει τον Έλληνα πρωθυπουργό ως απειλή ή ως το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής.
Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην συνέντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου επιβεβαιώνοντας πλήρως το σημερινό και το χτεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. «Έχει διαφανεί ότι η καγκελάριος έχει πρόθεση για λύση. Το κριτήριο της επιτυχίας για την κυρία Μέρκελ και για εμάς είναι διαφορετικό. Η εξέλιξη της ρήξης και της χρεοκοπίας θα ήταν αποτυχία γι’ αυτήν. Βρίσκεται εγκλωβισμένη στην πολιτική της αδυναμία ότι στην Ελλάδα ακολουθήθηκε ένα αποτυχημένο πρόγραμμα» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
Και πρόσθεσε για την καγκελάριο ότι «δεν είναι τυχαίο που έχει μείνει τόσα χρόνια καγκελάριος. Είναι τακτική, επιμελής διαβασμένη, έχει τη γερμανική κουλτούρα που θέλει ο άλλος να λέει την αλήθεια».
Το μήνυμα της σύγκλισης Γερμανίας – Ελλάδας το πήραν πρώτες οι αγορές και ουδόλως τα μνημονιακά ΜΜΕ της διαπλοκής, τα οποία έχουν στήσει σκηνικό τρόπου, επειδή η κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους πάρει τις άδειες…



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις