ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!




Το βλεπετε οτι ηδη εχει ξεκινησει.Πιστευετε οτι ειναι τυχαιο ολο αυτο που συβαινει?
Λυπαμαι αλλα αν καποιοι πιστευουν οτι ολο αυτο που συμβαινει με τους λαθρομεταναστες ειναι τυχαιο τοτε "πλανωνται πλανην οικτραν"
Παιζουν με το μυαλο σου,οπως κανουν εδω και πολλα χρονια και ομολογω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις το καταφερνουν αρκετα καλα.
Εχει "μαλλιασει" η γλωσσα μας να λεμε οτι
το τελευταιο σχεδιο της Νεας Ταξης Πραγματων ειναι η προσμιξη των πληθυσμων  και η αλλοιωση των γηγενων κατοικων των χωρων.Μιλαμαι φυσικα πρωτιστως για τις χωρες της Ευρωπαικης ενωσης,αφου στις ΗΠΑ οι Αμερικανοι ειναι πλεον μειονοτητα και στην Ρωσια το σχεδιο "χαλασε" γιατι ο Πουτιν δεν το επετρεψε να συμβει.
Μετα την αναληψη καθηκοντων στη χωρα μας της νεας κυβερνησης ξεκινησε ενα απιστευτο κυμα λαθρομεταναστευσης.Φυσικα μονο τυχαιο δεν ειναι μιας και οι τωρα κυβερνωντες και τοτε αντιπολιτευοντες "διερυγνυαν τα ιματια τους" για την προστασια και την νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων.

 
Οι συγκυριες λοιπον ηταν ευνοικες.Ομως μετα το τελευταιο τεραστιο κυμα εισροης πολλοι αντεδρασαν.Επρεπε λοιπον οι αντιδρασεις να καμφθουν.Οι παγκοσμιοποιητες λοιπον για ν αλλαξει η εικονα ξεκινησαν να κανουν αυτο που ξερουν καλα και κανουν παντα.....ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΠΟΝΟ ...!!!
Σε συνεργασια λοιπον με τα εξαρτημενα ΜΜΕ προβαλλουν εικονες εξαθλιωσης και θανατου ωστε να προκαλεσουν παγκοσμια συγκινηση και να ξεπερασουν τις "ρατσιστικες" αντιδρασεις καποιων που δεν θελουν να γινουν μεονοτητα στη χωρα τους.
Φυσικα γι αυτους η ανθρωπινη ζωη και υποσταση δεν εχει καμια αξια και το μονο που τους νοιαζει ειναι να προωθησουν τα σχεδια τους.
Ετοιμαστειτε λοιπον γιατι τις επομενες μερες θα ερθει καταιγιδα εικονων και ρεπορταζ απο ναυαγια και νεκρους που δε θα εχουν στοχο την σαρκα αλλα την ανθρωπινη ψυχη...!!!



SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις