Στην Αθήνα φέρνει η κυβέρνηση τους λαθρομετανάστες της Γαύδου..(Βίντεο)




Οι λαθρομετανάστες που άφησαν οι Αιγύπτιοι δουλέμποροι στην Γαύδο και έστειλε η κυβέρνηση στην Κρήτη,τώρα θα μεταφερθούν και στην Αθήνα.  Σύμφωνα με το cretapost.gr,σήμερα το πρωί ετοιμάστηκαν από τις αρμόδιες αρχές τα έγγραφά τους και πλέον μπορούν ν’ αναχωρήσουν
για την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες, που κατάγονται από το Σουδάν, την Σομαλία, την Αίγυπτο, την Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία, είναι και 40 ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας έως 15 χρόνων.

Οι λαθρομετανάστες αναχωρούν με το πλοίο της ΑΝΕΚ «Κρήτη ΙΙ» από την Σούδα με προορισμό τον Πειραιά και στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αθήνα ...
απ’ όπου θα μπορούν να περιφέρονται στο ιστορικό κέντρο άνετα και εν μέσω τουριστικής περιόδου..έτσι για να δείχνουμε σε όσους μας επισκέπτονται για να αφήνουν εδώ τα ωραία τους λεφτά,ότι γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια..
το Νο1 Δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών..αυτό της δημόσιας ασφάλειας..καθώς επίσης κι αυτό της δημόσιας υγείας,όπως κι αυτό της γενικής εικόνας της πόλης μας...




Κι όλα αυτά για να δείξει μια υπουργός (η κυρά Τασία) ότι έχει ευαισθησία στους «ταλαίπωρους» λαθρομετανάστες...την ώρα που η ίδια δηλώνει ότι δεν χωράνε οι ιθαγενείς συνταξιούχοι,τα μωρά των Ελλήνων,καθώς και τα νεοι σε ηλικία Έλληνες σ' αυτή την έρμη χώρα..




Την Τρίτη απολογούνται οι δουλέμποροι
Στην Κρήτη όμως και συγκεκριμένα στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων παραμένουν οι έξι δουλέμποροι που κατάγονται από την Αίγυπτο.

Οι έξι άνδρες πέρασαν σήμερα το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε διώξεις για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Και οι έξι ζήτησαν και πήραν αναβολή και αναμένεται τελικά να απολογηθούν την Τρίτη στις 11 το πρωί.


ΠΗΓΗ

















                        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις