Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στρατός! Τουρκικά σχέδια απόβασης σε Ελληνικό νησί – Αποσταθεροποίηση της Ελλάδας δια μέσου των λαθρομεταναστών!


Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στρατός! Τουρκικά σχέδια απόβασης σε Ελληνικό νησί



Συνεχίζεται η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας λέει ο Πάνος Καμμένος από τη Μόσχα,αλλα μόνο στα χαρτια για την ωρα,αφου τα αποτελεσματα αυτου του ταξιδιου ηταν πενιχρα, οσον αφορα την ενισχυση του Ελληνικου Στρατου!
Στα θετικά της επισκεψης Καμμενου στην Μοσχα ειναι η συζητηση με την Ρωσια ,και διαπραγματευση για την συντήρηση
των αμυντικών πυραυλικών
συστημάτων S-300, Tor M-1, Cornet και άλλων .. καθώς και την αγορά νέων βλημάτων για τα συστήματα S-300»
Κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, ο Πανος Καμενος Δηλωσε:
Η Ελλάδα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για να αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας!
Αλλα αυτη η δηλωση, δεν ηταν αρκετη να συγκινησει τον Ρωσο ομολογο του, οπως και αλλους Ρωσους Αξιωματουχους!
Ο λογος ειναι προφανες, η ατολμια της Ελληνικης Κυβερνησης να ζητήσει οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια και το παλιο πολιτικο διπλωματικο επικοινωνιακο παιχνιδι, το οτι η Ελλαδα τα εχει με ολους καλα, δηλαδη ειμαστε μελη της ΕΕ,και του ΝΑΤΟ, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμους, με κυριο Σύμμαχο μας τις ΗΠΑ! Αλλα θελουμε και την Ρωσια! Αυτα δεν γινονται φιλοι μου, μας πηραν χαμπαρι!
Τερμα τα ψεματα! μας πηραν χαμπαρι!
Η Ρωσια βλεπει καθαρα πλεον,οτι η επικειμενη ρηξη της Ελληνικης Κυβερνησης με τους Δανειστες της, υπάγεται σε ενα επικοινωνιακο Στρατηγικο τρικ, που δυστυχως μεχρι στιγμης δεν απέδωσε, αλλα ουτε θα εφαρμοστεί!
Ο Πανος Καμμενος υποτιμά την νοημοσύνη των Ρώσων, διοτι πρωτα επισκεφτηκε τις ΗΠΑ, εχοντας συναντησης με πολιτικους και Στρατιωτικους αξιωματουχους της Χωρας, συζητώντας το ενδεχομενο μιας δωρεας παραχωρησης οπλικον συστημάτων του Αμερικανικου Στρατου που εχουν αποσυρθει, για τον Ελληνικο Στρατο,γιατι ως γνωστον δεν υπαρχουν χρηματα ουτε για Σαλιο για αγορα νεον προηγμενον αμυντικον οπλον !
Αρα αφου πας πρωτα στις ΗΠΑ,τι ζητας δευτερευον απο την Ρωσια! Η Δυσαρεσκεια της Ρωσικης πλευρας αποτυπώθηκε απο την προσφατη επισκεψη του πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα στην Μοσχα, σε Αρθρο μου με τιτλο: Ταξίδι Φιάσκο στην Ρωσία Τσιπρα! Αλεξη ! Τι πήγες να κάνεις στην Ρωσία ; Αναλύω διεξοδικά την δυσαρέσκεια της Ρωσικης πλευρας προς την Ελληνικη Κυβερνηση! Αυτο που καποιοι δεν καταλαβαίνουν(και βριζουν στα Αρθρα μου), ειναι οτι εγω γραφοντας αυτα τα αρθρα, δεν εξυπηρετω την Δεξια του Σαμαρα, ουτε τους γερμανοτσολιαδες του ΠΑΣΟΚ,η του καθε ΜΜΕ τα συμφέροντα. Εμενα με ενδιαφερει πανω απ’ολα η Ελλαδα φιλοι μου!
Σε τραγικη κατασταση βρισκεται ο Ελληνικος Στρατος!
Σε τραγικη κατασταση βρισκεται ο Ελληνικος Στρατος, με τα φαινομενα κανιβαλισμου λογο ελλειψης ανταλλακτικων να εχουν παρει μεγαλες διαστασεις! Τανκς ,τεθωρακισμενα αρματα προσωπικου, τζιπ,φορτηγα,και καθε φυσεως οπλα,απο αντιαεροπορικα πυροβολα, μεχρι ανταλλακτικα μηχανες πλοιων του Πολεμικου Ναυτικου, να υπαρχουν τεραστιες ελλειψεις,λογω της οικονομικης κρισης, αλλα και της παλαιοτητας αυτων τον απαρχαιωμένων οπλικον συστηματον που ειναι σε εν ενεργεια στον Ελληνικο Στρατο.Ετσι οτι χαλαει,δυσκολα ξαναφτιαχνεται,και στην καλυτερη των περιπτωσεων διαλυεται για ανταλλακτικα! Ας μην μιλησουμε για τα ληγμενα πυρομαχικα! Δοξα τον Θεο που ειναι λιγο σε καλυτερη κατασταση η Πολεμικη Αεροπορια Μας! Η μοναδική και άμεση λύση ειναι να ξανα αναστηθεί η Ελληνική Πολεμικη Βιομηχανια,που θα παράξει οπλα made in GREECE!
Τουρκικα σχεδια αποσταθεροποιησης της Ελλαδας μεσω των λαθρομεταναστών!
Σε ενα διαβολικο σχεδιο αποσταθεροποιησης της Χωρας μας, μεσω των λαθρομεταναστών, προχωρά η Τουρκία,αφου τα τελευταια 24ωρα εχει ανοιξει τα συνορα της φανερα, επιτρεποντας στους Συριους προσφυγες που εχουν βρει καταφυγιο στην Τουρκια, να εισελθουν στην Ελλαδα! Το σχεδιο αυτο εχει ως σκοπο την πολιτικη αποσταθεροποιηση της χωρας,με σκοπο την ακυβερνησια, και την δημιουργία κοινωνικης εκρηξης που θα φερει χαος! Με τον συνδυασμο της οικονομικης κρισης, και το φασμα της χρεοκοπιας να πλανα πανω απο την Ελλαδα, κανει πιο ευκολα τα Τουρκικα σχεδια για μια ταχεια αποβαση με μικρο κοστος σε απώλειες, σε ενα, η περισσοτερα Ελληνικα νησια! Αν δεν υπαρξει Εθνικη ομοψυχια σε αυτην την χωρα,ποιος θα σταματησει την Τουρκια που αμφισβητεί την κυριαρχία 16 νησιών-νησίδων;


Σπυρος Πριφτης


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις