Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΓΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ!!!


 
Mητέρα δυο δίδυμων παιδιών η Ελένη Τσαγκά, ηλικίας 4 ετών περίπου, βίωσε με τον χειρότερο τρόπο την δολοφονική επίθεση που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή τόσο στην ίδια, όσο και στον σύντροφό της Νίκο Γδοντέλη τους τελευταίους μήνες,
Η Ελένη Τσαγκά, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων τα τελευταία χρόνια στο Star Channel βίωσε με τον χειρότερο τρόπο την δολοφονική επίθεση όταν έκοψαν τα φρένα από το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να προσκρούσει ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές σε κολονάκι πεζοδρομίου και να ακινητοποιηθεί.

Η Ελένη Τσαγκά και το αθόρυβο διαζύγιο με τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζαννετάτο

Η Ελένη Τσαγκά πέρυσι πήρε διαζύγιο από τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζαννετάκο με τον οποίο ήταν παντρεμένη 10 χρόνια. Ένα διαζύγιο που βγήκε αθόρυβα και δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Άλλωστε η Ελένη Τσαγκά είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Κουμπάρος στον γάμο της ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Μαφιόζικο «χτύπημα» που προκαλεί ερωτηματικά στην ΕΛ.ΑΣ. – Εμπλέκεται «θαυμαστής» της όμορφης παρουσιάστριας Ελένης Τσαγκά;

Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι υπήρχε κάποια βλάβη στα φρένα, ωστόσο, μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κάποιοι είχαν κόψει το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό.

Αμέσως μετά τη διαπίστωση περί δολιοφθοράς κλήθηκαν ειδικοί πραγματογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι, ενώ, οι εκθέσεις και των τριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι βλάβη ή χτύπημα, αλλά καθαρή περίπτωση δολιοφθοράς με στόχο να συμβεί ατύχημα.

Οι πραγματογνώμονες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δράστες έκοψαν το σωληνάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί πως υπάρχει πρόβλημα στο αυτοκίνητο της Ελένης Τσαγκά παρά μόνο όταν το όχημα ανέπτυσσε ταχύτητα να φανεί ότι ξέμενε από υγρά στα φρένα και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.

Τη στιγμή που η Ελένη Τσαγκά κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται τα φρένα άρχισαν να μην υπακούν. Στο τιμόνι, πάντως, βρισκόταν ο σύντροφός της, ο οποίος μπόρεσε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο και να αποσοβήσει το μοιραίο.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και η αρμόδια εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη κατά αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η Ασφάλεια Πειραιά διεξάγει έρευνα.

Επιπλέον η οικογένεια της Ελένης Τσαγκά ζήτησε την βοήθεια και του γνωστού ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Φαίνεται ότι στην περίεργη αυτή υπόθεση υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και σε σχέση με τα social media. Ο Εισαγγελέας Πειραιά έχει ενημερώσει ήδη την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον διοικητή της Μανώλη Σφακιανάκη και σύντομα πρόκειται να διαβιβάσει την δικογραφία που σχηματίστηκε, προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι λογαριασμοί που διατηρούσε η παρουσιάστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν απειλητικά μηνύματα.

Η ΕΛΑΣ, πάντως, δείχνει να προβληματίζεται από το γεγονός ότι οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν την ενέργεια να φανεί σαν ατύχημα, καθώς, αυτή είναι μαφιόζικη πρακτική που χρησιμοποιούν κυρίως άνθρωποι της νύχτας και μπράβοι.
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις