Από στιγμή αναμένεται διάγγελμα Τσίπρα - Διέρρευσε non paper για το μεταναστευτικό από το γραφείο της γιαγιάς Τασίας




Πρωινή ηλιοθεραπεία στο κέντρο της Αθήνας - Εδώ λιάζεται η πλάτη τους
Με ομπρέλες, ξαπλώστρες και φραπεδιά, σχεδιάζει η γιαγιά Τασία να μετατρέψει σε κέντρα υποδοχής τις πλατείες και τα πάρκα όλης της χώρας...
Τις πλατείες και τα πάρκα που εσύ μαλάκα φορολογήθηκες για να κατασκευαστούν, και από τον ιδρώτα και το αίμα σου επιχορηγήθηκαν οι μίζες και τα πανωπροίκια των εργολάβων. Και τώρα, δε μπορείς ούτε καν να κυκλοφορήσεις σ αυτά, αφού σφύζουν
από πολιτισμικό τουρισμό, μετά τις... εξαγγελίες της εμμονικής γιαγιάς και τους χειρισμούς της κυβέρνησης των ανθρωπιστών και της προόδου.
Επιπροσθέτως το πρόγραμμα προβλέπει μεσημεριανό ουζομεζέ με λιαστό χταποδάκι, λιαστό μπακαλιάρο και τομάτα λιαστή.
Μετά το λιάσιμο της πλάτης ακολουθεί λιάσιμο της μούρης
Τις νέες ορδές εκατοντάδων χιλιάδων σκηνιτών, δενδριτών και λιαζόμενων στις πλατείες και στα πάρκα της χώρας, η κυβέρνηση του «ριζοσπαστισμού και της προόδου» απαγορεύει πλέον να τις αποκαλείς «λαθρομετανάστες» με το ακλόνητο επιχείρημα ότι «δεν υπάρχουν λαθραίες ψυχές».
Ούτε έναν δεν είδε στους δρόμους της Αθήνας η γιαγιά Τασία - Να και η απόδειξη
Εφεξής λοιπόν όλοι αυτοί, θα αποκαλούνται «παράτυποι μετανάστες», και σε δεύτερο χρόνο οι φωστήρες της «προοδευτικιάς» παπαρολογίας θα μας εξηγήσουν πως γίνεται να υπάρχουν «παράτυπες ψυχές», αφού κατά τον κορυφαίας ευφυίας και πρωτοφανούς προοδευτικότητας συλλογισμό τους, η ιδιότητα της ψυχής είναι αυτή που προσδιορίζει και την ταυτότητα των πεπραγμένων. Θεϊκό???
Λιάσιμο και κοφτές βεντούζες στο κέντρο του Πειραιά
Και ο παραλογισμός του νεοταξίτικου νεολογισμού συνεχίζεται. Όλα όσα ξέραμε αναδομούνται. Και ένα καινούριο αξιακό σύστημα εννοιών εισβάλει πλέον για τα καλά στη ζωή μας.
Επειδή δεν υπάρχουν «λαθραίες ψυχές», αλλά «παράτυπες ψυχές», διότι ντε και καλά η χρήση του όρου «λαθρομετανάστης» βρωμά πολλή ακροδεξιίλα, με έκτακτο κυβερνητικό ανακοινωθέν, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
Δεν υπάρχουν πλέον λαθρέμποροι και λαθρεμπόριο. Υπάρχουν παράτυποι έμποροι και παράτυπες εμπορικές πράξεις, και οι πρωταγωνιστές τους δε θα δικάζονται και δε θα φυλακίζονται πλέον, αλλά θα καταδικάζονται αυτοδίκαια σε αναγκαστικό τουρισμό σε θέρετρα ανά την Ελλάδα και τον κόσμο με ευθύνη και έξοδα της πολιτείας.
Δεν υπάρχουν λαθρεπιβάτες. Υπάρχει απλώς «παράτυπος τουρισμός» από μανιώδεις του είδους, που σπεύδουν με κάθε τρόπο να επιδοθούν στην αγαπημένη τους συνήθεια. Όποιος συλλαμβάνεται να παρατυπεί, θα καταδικάζεται σε πρόσθετη άδεια ενός μήνα μετ αποδοχών, προκειμένου έτσι να επιβραβεύεται η ευγενής του ενασχόληση.
Καταργούνται δια νόμου οι έννοιες: «λαθρεμπόριο τσιγάρων»… «λαθρεμπόριο καυσίμων»… «λαθρεμπόριο βρεφών» κλπ αφού τα βρέφη δεν έχουν λαθραία ψυχή για να γίνεται αντικείμενο εμπορίου, και φυσικά δεν υπάρχουν λαθραίες ψυχές αλλά παράτυπες συνήθειες όπως είναι το φουμάρισμα, το φουλάρισμα του ρεζερβουάρ και τόσα άλλα.
Και τέλος για να επανέλθουμε στο αρχικό ζητούμενο, δεν υπάρχουν μαφιόζοι και λαθροδιακνητές. Υπάρχουν παράτυποι διακινητές, που λησμόνησαν να καταθέσουν σχέδιο πλεύσης, και δεν έκοψαν αποδείξεις στις παράτυπες ψυχές που επιβίβασαν στα φουσκωτά τους για να μεταφέρουν στη χώρα μας πολιτισμικό τουρισμό.
Το ελληνικό κράτος όμως, αναγνωρίζοντας τη συμβολή όλων αυτών στην ανάπτυξη, επιδοτεί με έξτρα μπόνους τη δαπάνη της αγοράς καινούριων πλοιαρίων προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστα το θεάρεστο έργο τους. Ντάξ???
Υ.Γ1: Βρε γιατί ανεβαίνει αυτή η ρουφιάνα η Χρυσή Αυγή, θα μου πει κάποιος???
Υ.Γ2: Μετά από την εξέγερση στη Σάμο, υπάρχει έστω και ένας που να αμφιβάλει για τις αγνές προθέσεις του ισλαμικού τουρισμού που κατακλύζει τη χώρα???
Υ.Γ3: Θερμά συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες από της Κω, που το μόνο που είδαν ήταν η βλαπτική επίδραση στον τουρισμό, και ουδόλως ανησυχούν για την ανεξέλεγκτη εισβολη ισλαμιστών στο νησί τους.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις