Times: Συντάσσουν μυστικά σχέδια στην ΕΕ για να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ το Μάιο



Η κατάσταση για την Ελλάδα μοιάζει (κάτι παραπάνω από) οριακή. Η οικονομία της βρίσκεται στα χειρότερα της, ρευστό δεν υπάρχει για πληρωμές και τα εφιαλτικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Ενα εξ' αυτών βγάζει στο φως της δημοσιότητας και το «Times», αναφέροντας ότι μετά από αυτά που προέκυψαν με το έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας και το
σχετικό έγγραφο για την Ελλάδα, περιμένουν τον Μάιο να την πετάξουν εκτός Ευρωζώνης.
Συγκεκριμένα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Η ΕΕ συντάσσει μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν εκπονήσει κρυφά σχέδια για να αποβάλουν την Ελλάδα από το ενιαίο νόμισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς προετοιμάζονται η χώρα να κηρυχθεί σε πτώχευση τον επόμενο μήνα.
Ένα σημείωμα που συντάχθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Φινλανδίας, η οποία συνδέεται στενά με τη Γερμανία, αποκάλυψε τις προετοιμασίες για μια ελληνική έξοδο από το ευρώ.
Το έγγραφο προειδοποιεί για «πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» αυτή την άνοιξη, εν μέσω προβλέψεων ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα, εκτός εάν η Ευρωζώνη συμφωνήσει για την επόμενη δόση της βοήθειας για την χώρα εντός των επόμενων τριών εβδομάδων».



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις