Ποιος είναι ο 22χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

astinomia 533 355


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε τα στοιχεία του 22χρονου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία.
Έγιναν γνωστά τα στοιχεία του 22χρονου που είναι κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού
Εγκλήματος. Διαβάστε αναλυτικά:
"Αθήνα, 28 Μαΐου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας 22χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 13-05-2015 από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων, πράξεις τελεσθείσες μέσω διαδικτύου. (Σχετικό το από 14-05-2015 Δελτίο Τύπου μας)
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο ΜΑΤΕΜΤΖΗ του Δημητρίου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου ημεδαπού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας"


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις