Μέρκελ σε Τσίπρα: Εμπρός φύγετε κε Τσίπρα. Πηγαίνετε να τυπώσετε ελληνικές δραχμές και μ΄αυτές να ξεπληρώσετε τα 500 δις ευρώ του χρέους!


MERKEL TSIPRAS10

Η γερμανική εφημερίδα BILD έδωσε στη δημοσιότητα διαλόγους φωτιά από τη συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας με τους Μέρκελ και Ολάντ.
Η γερμανίδα καγκελάριος έδειξε-για πρώτη φορά-την πόρτα της εξόδου από το ευρώ στον έλληνα πρωθυπουργό.

Μέρκελ:Εμπρός φύγετε κε Τσίπρα. Πηγαίνετε να τυπώσετε
ελληνικές δραχμές και μ΄ αυτές φροντίστε να ξεπληρώσετε τα 500 δις ευρώ ελληνικό χρέος. Μπορείτε επίσης να μην πληρώσετε το χρέος σας αλλά δεν είμαι σίγουρη –σ΄ αυτή την περίπτωση-εάν ο λαός σας δεν θα στήσει κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος.

Tσίπρας: Δεν μπορείτε να μας διώξετε από το ευρώ. Δεν υπάρχει τρόπος…

Μέρκελ: Εσείς θα φύγετε κε Τσίπρα. Δεν θα σας διώξουμε εμείς. Απλά η Γερμανία δεν πρόκειται να διαθέσει ούτε σεντ για να εφαρμόσετε το προεκλογικό σας πρόγραμμα. Και να ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο αυτό δεν περνάει από τους βουλευτές μου. Δεν σκοπεύω να ολοκληρώσω την θητεία μου πηγαίνοντας κόντρα στους συμπολίτες μου οι οποίοι αρνούνται να διαθέσουν άλλα χρήματα για την Ελλάδα. Για τους έλληνες συνταξιούχους των 40 και 50 χρόνων. Προσπάθησα να σας βοηθήσω κε Τσίπρα στέλνοντας στην Ελλάδα ακόμη και τον κο Χούφτελ. Οι υπουργοί σας του έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα. Πλέον είστε άξιοι των επιλογών σας. Ετοιμασθείτε πάντως για τα χειρότερα…


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις