Τέλος η ημιανάπαυση, από σήμερα σε στάση προσοχής

Φίλοι μπλόγκερς, όπως όλοι ξέρετε σχεδόν όλες οι ανεξάρτητες ιστοσελίδες και τα μπλογκς εναλλακτικής ενημέρωσης δέχονται ανηλεή και ενορχηστρωμένη επίθεση. Φυσικά δεν περιορίζεται στα απλά εμπόδια του facebook και των λοιπών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
Μέχρι πριν από λίγα λεπτά ο λόγος πραγματικά
φάνταζε άγνωστος και μακρινός, όμως η πληροφορία έπεσε στο τραπέζι και εμείς ξέρουμε καλά πως θα την πολεμήσουμε με νύχια και με δόντια.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

Το χρήμα ήταν πάντα “του διαβόλου αλλά πάντα μπορούσε να σε κάνει άγιο” μου έλεγε από μικρό παιδί η συγχωρεμένη η γιαγιά μου. Έτσι λοιπόν έμαθα από την αγαπημένη μου υπέργηρη γιαγιά να δίνω ότι μπορώ, όπως μπορώ. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία για τις απάτες και τις φοροαποφυγές δισεκατομμυρίων των λαμογιών που κατέστρεψαν την Ελλάδα, όμως αυτοί πάλι θα βρουν τρόπο και ο τρόπος έχει ήδη αποκαλυφθεί στις ταινίες του κινηματογράφου.
Μετά – μέσα στο ίδιο 24ώρο – ήρθε η δεύτερη είδηση :

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Να μας πει τι; Ότι είμαστε περήφανος λαός που δεν θα γονατίσει και να τα στηλώσουμε στην Ενωμένη Ευρώπη, ή μήπως ότι πήραμε το καλύτερο που μπορούσα, οπότε θα ψοφήσουμε πληρώνοντας αυτά που απέφευγαν να πληρώσουν δεκαετίες τα λαμόγια που τρώνε ακόμα;
Το Πολεμικό Ημερολόγιο οσμίζεται ότι ετοιμάζονται να μας πλασάρουν την μια μούφα μετά την άλλη, προκειμένου η Ελλάς να γίνει η πρώτη καθυποταγμένη χώρα. “Εάν πέσουν οι Έλληνες, οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια”.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.

ΥΓ Ως Χριστιανός Ορθόδοξος δεν φοβάμαι, προσεύχομαι για το καλύτερο. Εάν αύριο έχουμε και ένα συγκεκριμένο γεγονός, φανερό σε όλους, τότε θα έχουμε μπει στο μονοπάτι των προφητειών… και τότε θα επανέλθουμε δριμύτεροι, αν προλάβουμε!

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις