Ανώτερος Αξιωματούχος προειδοποιεί: «Πόλεμος αυτό το καλοκαίρι»


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ - Ανώτερος Αξιωματούχος προειδοποιεί Πόλεμος αυτό το καλοκαίρι


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
Ανώτερος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ προειδοποιεί: «Πολύ πιθανή η διεξαγωγή ενός πολέμου αυτό το καλοκαίρι. Αν είμαστε τυχεροί δεν θα είναι πυρηνικός».
Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο
πρώην αναλυτής πληροφοριών της NSA, John Schindler την προηγούμενη εβδομάδα.
John Schindler @20committee
Said a senior NATO (non-US) GOFO to me today: «We’ll probably be at war this summer. If we’re lucky it won’t be nuclear.» Let that sink in.
12:04 AM – 21 May 2015
Παρά το γεγονός ότι στο τιτίβισμα έγινε retweeted πάνω από 400 φορές, το σχόλιο δεν συγκέντρωσε την δέουσα προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Γεγονός πολύ περίεργο, δεδομένου ότι ο Schindler είναι πρώην καθηγητής της Ναυτικής Σχολής Πολέμου των ΗΠΑ και είναι γνωστό ότι έχει πολλές, υψηλού επιπέδου, στρατιωτικές επαφές.
Αν και δεν διευκρινίζεται, είναι σχεδόν βέβαιο πως η αναφορά γίνεται σε σχέση με τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας. Μια ανάλυση του σχολίου δείχνει ότι μπορεί να ήταν μια «εσκεμμένη διαρροή» από τις πηγές του ΝΑΤΟ, για να τονίσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση ».
Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ΝΑΤΟ δρομολόγησε την μεγαλύτερη έως τώρα άσκηση «παιχνιδιών πολέμου» στο κατώφλι της Ρωσίας. Και η Μόσχα απάντησε με τη διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων στη Μεσόγειο Θάλασσα, σε συντονισμό με την Κίνα, που αποτέλεσε την πρώτη ναυτική άσκηση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων.
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή…


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις