ΒΟΜΒΑ – Η FIFA ήθελε να αποκλείσει το Ισραήλ! Και γι’ αυτό τους έδεσαν!


ZURICH, SWITZERLAND - MAY 27: A FIFA logo sits next to the entrance to the FIFA headquarters on May 27, 2015 in Zurich, Switzerland. Swiss police on Wednesday raided a Zurich hotel to detain top FIFA football officials as part of a US investigation into corruption. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)



Η εμπλοκή των Αμερικανών και του FBI στην υπόθεση σύλληψης αξιωματούχων της FIFA πυροδότησε αντιδράσεις και αποκαλύψεις, ως προς τον λόγο (ίσως) που «έσκασε» τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα αυτό.
Αποκαλυπτικό είναι ένα tweet, το οποίο αναφέρει
ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ήταν έτοιμη να αποκλείσει το Ισραήλ από τις διεθνείς διοργανώσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
fifagate_tweet
Η αλήθεια είναι ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε προγραμματίσει ψηφοφορία για αποκλεισμό ή όχι του Ισραήλ από τις διεθνείς διοργανώσεις για ρατσισμό και εγκλήματα πολέμου στις 29 Μαΐου. Τώρα, αυτή η ψηφοφορία μάλλον δεν πρόκειται να γίνει…
Μια άλλη άποψη, ίσως να έχει επίσης δόση αλήθειας, αφού το #FIFAgate ζέχνει εδώ και 25 χρόνια, αλλά η δικαιοσύνη κινήθηκε μόνο όταν η FIFA αποφάσισε να μην αφαιρέσει τα Μουντιάλ από τη Ρωσία το 2018 και το Κατάρ το 2022.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις