17.700 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!


Στοιχεία για τους Έλληνες αστέγους (μόνο της Αττικής…) παρουσίασε στη βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, με αφορμή σχετική ερώτηση.
Επικαλούμενη, λοιπόν, έρευνα του Πανεπιστημίου Κρήτης, η λεγάμενη έκανε λόγο για 17.700 ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη στέγασή τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!

Από κει πέρα, εκείνοι οι οποίοι έχουν σοβαρό πρόβλημα αποπληρωμής ενοικίου ή δανείου, και βρίσκονται υπό καθεστώς έξωσης ή που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, καθώς και όσοι διαμένουν σε ιδρύματα ή κοιμούνται στο αυτοκίνητό τους, «κατά μεθοδολογικούς υπολογισμούς -γιατί δεν μπορούν να υπολογιστούν πραγματικά- ξεκινούν από 93.000 και μπορεί να φτάνουν και μισό εκατομμύριο».

Αυτές είναι οι συνέπειες του Μνημονίου, που εφάρμοσαν πιστά οι Σαμαροβενιζέλοι και που συνεχίζουν να εφαρμόζουν οι Τσιπροκαμμένοι, ζητώντας μάλιστα και 9μηνη παράτασή του!

(ΥΓ): Και βέβαια, γι’ αυτούς τους αστέγους δεν υπάρχει καμία Χριστοδουλοπούλου, να νοικιάσει διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να τους στεγάσει, ούτε ΜΚΟ «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», γιατί έχουν την «ατυχία» να είναι Έλληνες…


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις