«Η Ελλάδα θα πάρει τη δόση των 7 εκ. και θα χρεοκοπήσει επίσημα το Φθινόπωρο»

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


«Η ελληνική κρίση χρέους φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το μήνα, αλλά είναι σίγουρα φέτος. Όλοι είναι ανήσυχοι για το αν η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, αλλά μια προεπιλογή έχει πραγματικά συμβεί ήδη. Οι τραπεζίτες έχουν συσσωρευτεί το χρέος στην Ελλάδα, και δεν μπορεί ποτέ να καταβληθεί. Η Ελλάδα λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την πληρωμή (€ 300 εκατομμύρια) της προς το ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και θέλει
να συνδυάσει το χρέος και να αναβάλλει την πληρωμή μέχρι το τέλος του μήνα.
Πιστεύω ότι οι Έλληνες θα πάρουν το τελευταίο πακέτο δανείου (€ 7.000.000.000), και θα χρεοκοπήσουν επισήμως αυτό το φθινόπωρο. Λένε ότι μια ελληνική χρεοκοπία είναι απλά μια τιμή στις αγορές, αλλά εγώ να πω στους λαούς, πως όταν αυτή πραγματοποιηθεί επίσημα, θα προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ίσως αυτός είναι ο λόγος, που πριν από λίγες εβδομάδες, η Bank of America δήλωσε ότι οι αγορές ήταν στο «Twilight Zone», και ήρθε η ώρα να κρατήσει «υψηλότερα επίπεδα σε μετρητά και χρυσό.» Ο φίλος μου ο Gregory Mannarino (TradersChoice.net) λέει πως οι αγορές σηματοδοτούν το μεγάλο πρόβλημα που έρχεται.
 GREG HUNTER

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ποσοστό από το 10ετές ομόλογο έχει εκτοξευθεί πάνω από 2,3% κατά τους τελευταίους μήνες. Ο Mannarino μου είπε ότι η χρηματιστηριακή αγορά ξεπέρασε, και η αγορά ομολόγων είναι η θέση για να συνεχίσει να παρακολουθεί. Όταν η αγορά ομολόγων ξεφεύγει από τον έλεγχο, η οικονομική δεξαμενή, και η Fed δεν θα είναι σε θέση να τη σταματήσουν.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις