Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, με έτοιμο Πλάνο για την επόμενη ημέρα, έριξε τους Δίδυμους Πύργους (Έγγραφα)




Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ, με έτοιμο Πλάνο για την επόμενη ημέρα, έριξε τους Δίδυμους Πύργους
 


Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΣΤΙΣ 9/11 ΤΟΥ 2001, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΛΩΣΟΥΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΝ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ… Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ…
Οι ΗΠΑ είχαν προσχεδιασμένο και προγραμματισμένο έναν Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας σε 92 χώρες, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την 9/11
Μέσα σε τέσσερις ημέρες από τις «τρομοκρατικές» επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) είχε ήδη έτοιμο (εντελώς τυχαία…) ένα τεράστιο πρόγραμμα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε 92 χώρες, όπως αποκαλύπτεται από μια επιστολή που κυκλοφόρησε το 2005 και αποκάλυψε τώρα ο τότε διευθυντή της CIA, Τζορτζ Τένετ.
CIA
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – Η επιστολή αποτελούσε μέρος των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων των Υπουργείων ‘Αμυνας και Εξωτερικών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μια έκθεσης, σχεδόν 500 σελίδων, του Γενικού Επιθεωρητής της CIA, η οποία τεκμηρίωσε πολλά «συστημικά προβλήματα» στον τομέα των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.
«Στις 15 Σεπτεμβρίου, 2001, ο Αρχηγός της CTC [CIA Κέντρο Αντιτρομοκρατίας], παρουσίασε στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών [George W. Μπους] ένα σχέδιο για την επίθεση της Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν και ένα παγκόσμιο σχέδιο που καλύπτει 92 χώρες. Το σχέδιό μας εγκρίθηκε και δόθηκαν πρόσθετοι πόροι από τον Πρόεδρο για τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Ο Τένετ υπηρέτησε ως διευθυντής της CIA από τον Ιούλιο του 1997 έως τον Ιούλιο του 2004, και ήταν ο δεύτερος μακροβιότερος διευθυντής στην ιστορία του Οργανισμού, μετά τον Allen Dulles. Διορίστηκε από τον τότε Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και διατήρησε τη θέση κάτω από τον Πρόεδρο George W. Bush.





ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις