Τρομοκρατημένα θύματα φωτογραφίζονται από τους δολοφόνους τους..Σοκαριστικές φωτογραφίες..


Εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και ακόμα πολλοί ειδικοί επιχειρούν να εξακριβώσουν τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να...  διασχίσει την «κόκκινη γραμμή» και να διαπράξει το μεγαλύτερο όλων των εγκλημάτων: να στερήσει μια ανθρώπινη ζωή.
Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να πάρει στα χέρια του τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου και να κόψει το νήμα της είναι ένα ερώτημα στο οποίο κατά περίπτωση πολλές απαντήσεις μπορούν να δοθούν- ταυτόχρονα όμως παραμένει αιώνια αναπάντητο.

Στις υποθέσεις που ακολουθούν οι δολοφόνοι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: 

πριν σκοτώσουν φρόντισαν να απαθανατίσουν στο φακό τους τα τρομοκρατημένα και κάποιες φορές βασανισμένα θύματά τους, αφήνοντας μια ανατριχιαστική οπτική αποτύπωση του εγκλήματός τους.

Η πράξη τους δεν φαίνεται αλλά η αγωνία των θυμάτων κάνει εκκωφαντική τη σιωπή της φωτογραφίας.



































Regina Kay Walters

Η άτυχη Regina Kay Walters έπεσε νεκρή στα χέρια του δολοφόνου κατά συρροή Robert Ben Rhoades, ο οποίος ταξίδευε στις ΗΠΑ με το όχημά του στο οποίο είχε δημιουργήσει ειδικά διαμορφωμένο χώρο βασανιστηρίων.
Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε μια εγκαταλειμμένη φάρμα στο Ιλινόις όπου ο Rhoades τελικά σκότωσε την 15χρονημ αφού πρώτα της είχε κόψε τα μαλλιά και την είχε αναγκάσει να φορέσει αυτό το μαύρο φόρεμα και τακούνια.



































 Judith Dull

Φιλόδοξο μοντέλο η Judith Dull δολοφονήθηκε από τον επονομαζόμενο «Glamour Girl Killer» Harvey Glatman.
Ο Glatman είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου εμφανιζόταν σαν επαγγελματίας φωτογράφος προκειμένου να παρασύρει κορίτσια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, υποσχόμενος καριέρα στο μόντελινγκ.
Εκεί τις έδενε, τις φωτογράφιζε και εν τέλει τις σκότωνε πετώντας τις σορούς τους. Η 19χρονη χωρισμένη Judith πείστηκε από τον Glatman πως θα την φωτογράφιζε για περιοδικό crime fiction.





































Shirley Ann Bridgeford

Η 24χρονη Shirley Ann Bridgeford γνώρισε τον Glatman μέσω της υπηρεσίας γνωριμιών «Patty Sullivan Lonely Hearts Club». Χρησιμοποιώντας το όνομα George Williams, ο Glatman πήρε την Bridgeford με το αυτοκίνητό του και της είπε πως αντί να πάνε για χορό όπως είχαν προγραμματίσει θα την πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο.
Όταν έφτασαν σε ένα απομακρυσμένο σημείο, της είπε να βγει από το αυτοκίνητο και να γδυθεί.
Στη συνέχεια τη βίασε, τη φωτογράφισε και την εξευτέλισε πριν τη στραγγαλίσει.
Μετά έβγαλε κι άλλες φωτογραφίες και εγκατέλειψε τη σορό της στην ερημιά.





































Shari Miller

Άλλος ένας δολοφόνος που εμφανιζόταν ως φωτογράφος ήταν ο William Richard Bradford.
Το 1984 κι ενώ βρισκόταν έξω με εγγύηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για βιασμό, γνώρισε τη μπαργούμαν Shari Miller.
Υποσχόμενος να τη βοηθήσει να ξεκινήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ τη μετέφερε σε ένα όμορφο μέρος έξω από το Λος Άντζελες και της έβγαλε μερικές φωτογραφίες πριν τη στραγγαλίσει.
Στη συνέχεια έκοψε τα τατουάζ της (!) και πέταξε το υπόλοιπο σώμα της σε κάδο απορριμμάτων στο Χόλιγουντ.



Todd Stoops

Ο Bob Berdella ήταν δολοφόνος κατά συρροή που είχε προτίμηση στους άνδρες. Κρατούσε τον 23χρονο Todd Stoops αιχμάλωτο για δύο μήνες, βασανίζοντάς τον καθημερινά. Του έκανε ηλεκτροσόκ, πρωκτικές διεισδύσεις και άλλων ειδών κακοποίηση. Δεν τον σκότωσε ηθελημένα.
Ο άτυχος άνδρας πέθανε λόγω των αμέτρητων τραυμάτων που του είχε προκαλέσει ο βασανιστής του.
Μετά τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς ο Stoops υπέστη εσωτερική διάτρηση με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα.
Ο Berdella επιχείρησε να τον θεραπεύσει δίνοντας του αντιβιοτικά για ζώα ενώ έριχνε καθαριστικό αποχετεύσεων μέσα στα μάτια του.


 Larry Pearson

Πρόκειται για άλλο ένα από τα θύματα του Berdella. Ο Larry Pearson, εκδιδόμενος άνδρας, έζησε ως σκλάβος του σeξ του δολοφόνου του για περίπου έξι εβδομάδες και ήταν πιο συνεργάσιμος από άλλους.
Όταν τελικά επιχείρησε να αποδράσει, ο Berdella τον σκότωσε.






Karen Sprinker

Ο serial killer και νεκρόφιλος Jerry Brudos τράβηξε αυτή τη φωτογραφία της 19χρονης φοιτήτριας Κaren Sprinker μέσα στο γκαράζ του.
Την είχε απαγάγει από το πάρκινγκ εμπορικού κέντρου και την είχε πάει στο σπίτι του όπου την είχε κάνει μοντέλο γυναικείων εσωρούχων, βγάζοντάς της φωτογραφίες.
 Τη σκότωσε κρεμώντας τη από γάντζο στο ταβάνι του, στη συνέχεια έκανε σeξ με το νεκρό σώμα της και της έκοψε το στήθος...    


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις