Ο ΠΑΠΑΣ θα ΜΙΛΗΣΕΙ για ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ – ΦΗΜΗ ή ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;




Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για την ύπαρξη εξωγήινων. Κι αν δεν θεωρούμε αληθινή της ύπαρξή τους, τελευταία όλο και περισσότερες επίσημες πηγές αναφέρονται σε αυτούς, όπως π.χ. ο Καναδός Υπουργός Άμυνας και ο Ρώσος Πρωθυπουργός και πολλοί άλλοι. Τώρα, φαίνεται πως αυτά τα βήματα θέλει να ακολουθήσει και ο Πάπας Φραγκίσκος.
Μια παράξενη φήμη κάνει τον γύρω του
διαδικτύου αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με αυτήν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Πάπας Francis είναι έτοιμος να αποκαλύψει πληροφορίες ότι το Βατικανό ετοιμάζεται να πληροφορήσει το κοινό σχετικά με τους εξωγήινους, στις 15 Ιουνίου 2015.
Όλο αυτό ακούγεται συναρπαστικό, αλλά πόσο αλήθεια μπορεί να είναι;
Σύμφωνα με τον Daniel P. Sheehan, από το American Government & Foreign Policy Scholar του Harvard, αναμένεται να λάβουμε ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία εξωγήινων, από το Βατικανό, πολύ σύντομα.
Ο Sheehan, ο οποίος ήταν ένας από τους κύριους ομιλητές το περασμένο Σαββατοκύριακο στο συνέδριο ουφολογίας «Επικοινωνία στην έρημο» στο Joshua Tree, της Καλιφόρνια ΗΠΑ, έκανε αυτές τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις, για την αποκάλυψη επαφών με εξαιρετικά προηγμένα είδη και ότι θα είναι ένα ιστορικό παπικό διάταγμα η αποσυναρμολόγηση των δομών εξουσίας που καταστρέφουν τον πολιτισμό μας και μας εμποδίζουν να ενταχθούμε σε μια φωτισμένη γαλαξιακή κοινότητα.
Ο Πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να αποδεχθεί την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής. Στις 27/10/14, σε μία δήλωσή του υπονόησε εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξη εξωγήινων. Σύμφωνα και με άλλες πηγές ανακοίνωσε ότι θα ήταν πρόθυμος να βαφτίσει εξωγήινους αν έρχονταν στο Βατικανό, λέγοντας «ποιοι είμαστε εμείς για να κλείσουμε τις πόρτες» στον οποιονδήποτε – ακόμη και στους Αρειανούς.
Ο Nick Pope, ερευνητής των UFO για λογαριασμό του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι η Καθολική Εκκλησία έχει επαναπροσδιορίσει τη θέση της για το θέμα αυτό (των εξωγήινων) κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ξέρουν κάτι; Αμφιβάλλω. Νομίζω ότι απλά προσπαθούν να διασφαλίσουν την θέση τους: Εάν η επιστημονική κοινότητα ανακοινώσει την ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, τότε η Εκκλησία να είναι έτοιμη.»
Περιστασιακά να αναφέρουμε πως το Βατικανό τελευταία έχει κάνει και άλλα «ανοίγματα», περισσότερα από ποτέ. Πέρυσι, η Αποστολική Βιβλιοθήκη του Βατικανού τοποθέτησε 4000 πολύτιμα αρχαία χειρόγραφα δωρεάν στο διαδίκτυο και πρόσφερε στο κοινό την ευκαιρία να τα μελετήσει.
Αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε όλες αυτές τις φήμες, η ανοίνωση που θα γίνει πιθανότατα δεν θα έχει να κάνει με επαφή του Βατικανού με τους εξωγήινους, αλλά με την επίσημη αποδοχή τους. Για ποιό λόγο;
Α) Αν πράγματι, στο Βατικανό δεν γνωρίζουν την ύπαρξη των εξωγήινων, τότε απλά θέλουν να συσπειρώσουν τους πιστούς που πιστεύουν στους εξωγήινους και έχουν ξεφύγει από τον Θεό και ειδικότερα από την καθολική εκκλησία.
Β) Στην περίπτωση που το Βατικανό γνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινων, τότε σίγουρα, κάτι περιμένει και θέλει να προετοιμάσει τον κόσμο -όχι προς ωφελός του, αλλά προς ώφελος δικό της: για να μην χάσει το ποίμνιο και διαλυθεί η εξουσία της Καθολικής Εξουσίας, όπως και όλων των άλλων Εκκλησιών ή/και Θρησκειών.
Και στις δύο περιπτώσεις, ίσως, η ανακοίνωση αυτή να είναι ένα επίσημο βήμα-προπομπός της πανθρησκείας: ενδεχομένως οι εξωγήινοι να είναι το λεγόμενο «τελευταίο χαρτί» της NWO για να βρεθεί ο κόσμος κάτω από μία κοινή ομπρέλα (την εκκλησία) και στην συνέχεια της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μαλακά και αθόρυβα.
Καλό είναι να γνωρίζουμε για κάποια στοιχεία που μιλούν για προηγούμενες επαφές και μάλιστα τρίτου τύπου, προηγούμενου Πάπα στην δεκαετία του ’50 μέσα στην Παπική Ακαδημία.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις