Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ στις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ των ΙΘΑΓΕΝΩΝ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ




Οι ιθαγενείς της νοτιοδυτικής Αμερικής, των Ναβάχο, Ζούνι, Πουέμπλο, Χόπι και Απάτσι, έχουν πολλά διαφορετικά πιστεύω σχετικά με διάφορα πράγματα. Μοιράζονται, όμως, όλοι τον ίδιο μύθο(;)...
Έχουν ένα μύθο που αναφέρεται σε έναν υπόγειο κόσμο. Οι Χόπι της Αριζόνα λένε πως οι πρόγονοί τους κατάφεραν και διέφυγαν από
μία θανάσιμη καταιγίδα πτώσης επίνδυνων αστέρων, χάρη στη βοήθεια ανθρώπων-φιδιών, που τους μετέφεραν σε καταφύγια τα οποία βρίσκονταν στα βάθη της γης -της Κούφιας Γης...
Οι Χόπι έχουν ένα ακόμη μύθο που αναφέρεται σε ανθρώπους-μυρμήγκια που τους προστάτευσαν από τις θύελλες της φωτιάς και του πάγου. Επέζησαν από τους κατακλυσμούς, ζώντας σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο με τους ανθρώπους-μυρμήγκια για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια, τελικά βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο πίσω στην επιφάνεια.


Ανάλογοι είναι και οι μύθοι των υπολοίπων.

Σήμερα, οι σαμάνοι και οι γεροντότεροι των ιθαγενών Αμερικανών, θα σας πουν ότι πριν αυτοί οι παράξενοι άνθρωποι εμφανιστούν στη Γη, τους έφεραν εδώ αστράνθρωποι, θεοί, που σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους έφτασαν εδώ από το εξώτερο διάστημα .
Για δεκαετίες, ιστορίες σχετικές με UFO και εξωγήινα όντα επικρατούν και διαδίδονται ανάμεσα στους Απάτσι Jicarilla στο Νέο Μεξικό (κοντά στην πόλη της Dulce, όπου λέγεται πως υπάρχει μία υπόγεια εγκατάσταση, όπου εξωγήινοι και άνθρωποι συνεργάζονται), το οποίο βρίσκεται στη σκιά του πάνω από 9.000 πόδια Archuleta Mesa.
Οι άνθρωποι εκει, ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO να βγαίνουν και να πετούν έξω από το βουνό. Ακόμα και σήμερα το Νέο Μεξικό είναι ένα από τα μέρη όπου συμβαίνουν οι περισσότερες θεάσεις UFO.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει κάτι σε αυτό το μέρος του πλανήτη μας για να προσελκύονται τόσο συχνά αυτοί οι εξωγήινοι επισκέπτες, το οποίο "κάτι" δεν είναι μύθος.
Σε αυτές τις ιστορίες, μερικοί "επισκέπτες" φαίνεται να έχουν μια παράξενη ομοιότητα μεταξύ των αρχαίων ιστοριών για ανθρώπους-μυρμήγκια ή φίδια και με τις σημερινές περιγραφές για την εξωγήινη φυλή των ερπετοειδών.
Ένα ακόμα πράγμα είναι γεγονός, σίγουρα, το οποίο αποχαρακτηρίζει την έννοια του "μύθου": Πως στην περιοχή Dulce, υπάρχει πολύ μεγάλη κυκλοφορία από στρατιωτικά, χωρίς διακριτικά, μαύρα ελικόπτερα, Σινούκ βαρέως τύπου. Για ποιό λόγο ξοδεύουν το χρόνο τους εκεί αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος;


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις