Εμβόλια και διαταραχές. Συνδέονται; Αυτός που το είπε βρέθηκε νεκρός.




Ένας περίεργος θάνατος αναστατώνει την Αμερική, καθώς ο νεκρός είχε συνδέσει αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές με επικίνδυνα εμβόλια του ιατρικού κατεστημένου.
Ένας ψαράς βρήκε το πτώμα του Dr. James Jeffery Bradstreet στο Rocky Broad River στην Βόρεια Καρολίνα, την παρασκευή το απόγευμα. Ο Dr. Bradstreet ήταν ερευνητής του
αυτισμού και εχθρός των εμβολίων.
Ο τρόπος του θανάτου είναι πολύ ύποπτος. Είχε ένα πυροβολισμό στο στήθος που όμως ψιθυρίζεται ότι τον προκάλεσε μόνος του. Ωστόσο, οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Ο Dr. Bradstreet εργαζόταν πάνω σε μία έρευνα που είχε να κάνει με θεραπεία παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και σχετικές νευρολογικές και αναπτυξιακές διαταραχές. Παράλληλα βοηθούσε οικογένειες που πίστευαν ότι είχαν υποστεί ζημιές από εμβολιασμούς.Το περίεργο με το θάνατό του είναι πως αμέσως μετά έγινε επιδρομή στο γραφείο του από την ομοσπονδιακή φαρμάκων και διατροφής FDA, χωρίς προς το παρόν να έχει εξηγήσει τους λόγους.
Αν και προς στιγμή δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πόρισμα, πολλοί ισχυρίζονται πως ο θάνατός του δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά φόνος. Για ποιό λόγο να αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και μετά να έπεσε στο ποτάμι; Μήπως τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια πέταξαν το πτώμα του στο ποτάμι για να το εξαφανίσουν; Αυτό λένε όσοι τον ήξεραν. Σχετίζουν, μάλιστα, το γεγονός του θανάτου του με το ότι είχε συνδέσει τον αυτισμό και συγγενικά προβλήματα, με τα επικίνδυνα συστατικά που περιέχονται στα εμβόλια, όπως την τοξικότητα του υδραργύρου. 


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις