PLAN C' !!! ΕΚΛΟΓΕΣ !!! Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!




Η ρήξη είναι πολύ σκληρό σπορ !!!
Τόσο σκληρό που δεν ενδείκνυται για τους ...
νεοέλληνες ραγιάδες, ιδιαίτερα δε για τους επαναστάτες του διαδικτύου, των social media και του καναπέ, που δεν θα πήγαιναν ποτέ σε ρήξη μέσα στο κατακαλόκαιρο, τώρα που σφίξαν οι ζέστες, που παίρνουν μπροστά οι παραλίες και που ξεκινάνε οι καβλάντες στα beach bar, με ρακέτες, φρέντο, φραπέδες, σουξέ και σφηνάκια.

Παρεμπιπτόντως ....... της κολάσεως έγινε και φέτος το
τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και όχι μόνο στη Μύκονο.
Λιώσανε πάλι οι ξαπλώστρες από τη φώτιση !!!

Τόχουμε ξαναπεί.
Η επανάσταση αναστέλλεται πάντα το καλοκαίρι και αναβάλλεται για το Φθινόπωρο, μόλις πέσουν οι ζέστες.
Όπως ακριβώς έγινε και με το φιάσκο της Πλατείας !!!
Τότε που οι επαναστατημένοι άνεργοι, νηστικοί και εθνικά ταπεινωμένοι Έλληνες, εξαφανίστηκαν ένα πρωί ως δια μαγείας από το Σύνταγμα και κατέκλυσαν τις παραλίες όλου του λεκανοπεδίου.


Τότε που οι ελάχιστοι πλέον μαλάκες που μείναμε εκεί, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ότι όλοι αυτοί, οι δήθεν αγανακτισμένοι, βρήκαν τα τέσσερα πενηντάρικα που απαιτούνταν κάθε μήνα για τα επαναστατικά ΣΚ στις ξαπλώστρες της αθηναϊκής ριβιέρας, ενώ επί τρεις μήνες στην Πλατεία ζητούσαν μέχρι και δανεικά για το μετρό, για νάρθουν εκεί και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Κάπως έτσι λοιπόν, επειδή τα τελευταία χρόνια η ελληνική ιστορία δεν εξελίσσεται αλλά επαναλαμβάνεται και, μάλιστα, μονίμως ως παρωδία, ο βαθειά ψαγμένος νεοέλληνας επαναστάσης του καναπέ, αφού έστιψε την πλαστελίνη πούχει μέσα στο κεφάλι του, την οποία έχει το θράσος να την αποκαλεί εγκέφαλο, ξανάπεσε εύκολα στην ψευδαίσθηση της αναίμακτης λύσης.
Δηλαδή της λύσης εκείνης που αρέσκεται να θεωρεί ως αναίμακτη επειδή, απλά, τον βγάζει προσωρινά από τη δύσκολη θέση, βοηθώντας τον να δραπετεύσει από τη βάσανο της εδώ και τώρα επιλογής, απόφασης και πράξης.

Και η λύση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τις εκλογές.
Ναι, εκλογές !!!
Δεν βολεύει ούτε το Plan Α του Βερολίνου, ούτε κάποιο από τα πολλά, εναλλακτικά Plan B του ευρώ ή της δραχμής και, έτσι, το πιο sexy σενάριο μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι και πάλι η σιγουράντζα του Plan C της ρήξης με την κοινή λογική, δηλαδή οι εκλογές.

Αν δεν τα βρούμε λέει με τους δανειστές ..... θα πάμε σε εκλογές.
Που έχουν πλέον αναχθεί στο εθνικό μας σπορ, σα να αγωνιζόμασταν οι Έλληνες να αναδείξουμε τον τόπο μας σε παγκόσμιο θεματικό πάρκο δημοκρατίας.

Τους ρωτάς λοπόν : Τι να τις κάνετε ρε μαλάκες τις εκλογές ;;;
Αν δεν βρεθεί λύση με τη διαπραγμάτευση, θα σας πληρώσουν τις δόσεις σε ΔΝΤ, ΕΚΤ, κλπ. οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ;;;
Θα ρίξουν λεφτά στις τράπεζες, στην ανάπτυξη και την αγορά οι πολιτευτάδες ή μήπως θα σας πληρώσουν τους μισθούς και τις συντάξεις οι πολιτικοί αρχηγοί ;;;

Όχι ρε μεγάλε σου απαντάνε ...... συνειδητοποιημένοι είμαστε.
Τι μας πέρασες, για τίποτα κορόιδα ;;;
Χρόνο παίρνουμε, όπως ο Σόιμπλε.
Δεν τα βρίκουμε με τους ξένους ........ και έτσι συντηρούμε το μύθο της επανάστασης ...... ενώ ταυτόχρονα γλυτώνουμε την οποιαδήποτε ρήξη μέσα στο κατακαλόκαιρο ...... και ....... δεν γαμάμε ρε αδελφέ και τις διακοπές μας !!!
Άσε πάλι που έτσι γλυτώνουμε και από τα δύσκολα αφού, πηγαίνοντας σε εκλογές, δεν αποφασίζουμε, δεν ματώνουμε, δεν υπογράφουμε, δεν πράττουμε ......... δεν ξεκινάμε να ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα ...... μέσα στη ζέστη και τους καύσωνες !!!
Να δροσίσει πρώτα .... και μετά βλέπουμε.

Με το χειρότερο όλων να είναι ότι, δυστυχώς, με αυτό το τελευταίο, βολεύονται και πολλοί στην πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση.

Εκλογές λοιπόν, με 60% αποχή αυτή τη φορά !!!
Με αποτέλεσμα, και πάλι, το 20% των Ελλήνων που θα αναδείξουν τη νέα, αυτοδύναμη αυτή τη φορά κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αποφασίσουν και για την τύχη της ξαπλώστρας του απέχοντος 40% εκλογικού σώματος, που θα ψηφίσει και αυτή τη φορά παραλία.
Και που παραδόξως, αποτελεί την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζητάνε εκλογές.
Ποια κοινή λογική ;;;
Εδώ μιλάμε κανονικά για ψυχιατρείο !!!

Κυριάκος Τόμπρας


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις