ΒΑΡΑΕΙ "ΚΑΝΟΝΙ" Ο "SKODA" ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ...???

skoda



ΕΣΚΑΣΕ “ΒΟΜΒΑ” μεγατόνων! Διαδίδεται ότι ο επιχειρηματίας και βασικός προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, Χρήστος Πανόπουλος βαράει “ΚΑΝΟΝΙ” και πουλάει τη Skoda!!! (ΦΩΤΟ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης και ένας από τους πιο υγιείς επιχειρηματίες, Χρήστος Πανόπουλος, φέρεται να ανακοίνωσε στο
προσωπικό ότι σταματάει την αντιπροσωπεία της Skoda στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το επόμενο τριήμερο πρόκειται να ανακοινώσει εάν και πόσες απολύσεις θα γίνουν, όπως και πως θα διευθετηθεί το θέμα με τις παραγγελίες αυτοκινήτων και αν τυχόν υπάρξει ομαλή μετάβαση και αν παραχωρήσει τα δικαιώματα του Γενικού Αντιπροσώπου στην Ελλάδα σε άλλο επιχειρηματία.
Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” προσπαθεί να διασταυρώσει αν επίσης ισχύει και η πληροφορία ότι ο κ.Πανόπουλος φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη από το εγχώριο επιχειρηματικό χώρο.
47e48b206ac84bbe7f58ea1f89e22b3b_XL
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 
Εείναι Έλληνας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΑΜΑΡ, εταιρείας που ιδρύθηκε το 1978 και από το 1979 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στην Ελλάδα, ενώ παλαιότερα ήταν αντιπρόσωπος της FIAT στην Eλλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του .
Τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ βρίσκονται στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Διοίκηση Eπιχειρήσεων στην Eλβετία και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Το 1990 αποφάσισε να επενδύσει αρχικώς ως χορηγός της Ξάνθης και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας(10 Oκτωβρίου 1991).
Το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας το Σκόντα Ξάνθη Αρένα μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις