UFO στην Κίνα! Χιλιάδες μάρτυρες το είδαν στον ουρανό να βγάζει σπείρα φωτός (εικόνες)

 
 
Στις 23 Μαΐου, χιλιάδες άνθρωποι από διάφορα μέρη της βορειοδυτικής Κίνας αλλά και της Μογγολίας έγιναν μάρτυρες ενός περίεργου αντικειμένου στον ουρανό.
 
Μάρτυρες παρακολουθούσαν με αμηχανία το φαινόμενο, ενώ άλλοι τρομοκρατημένοι είδαν μία δέσμη φωτός στο νυκτερινό ουρανό αφήνοντας μια ασυνήθιστη εικόνα, καταγράφοντας το με τις κάμερες τους.
 
Πολλοί έκαναν λόγο για ένα νέο διαστημικό σκάφος ή πύραυλο, ενώ άλλοι για ΑΤΙΑ, όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο GlobalTimes και ειδησεογραφική ιστοσελίδα Wantchinatimes.
 
ufo spiral light china 2015 (1)
«Θα μπορούσε να είναι κάτι έξω από τον κόσμο μας, ένας κομήτης ας πούμε, αυτές τις ραβδώσεις δεν τις βλέπουμε συχνά στον ουρανό, συνηθέστερο είναι να  αφήνουν μια ευθεία ή ελαφρώς κυρτή ουρά αλλά και μια «σγουρή» ουρά όπως αυτή, είναι επίσης δυνατή.» δήλωσε η Κινέζα Αστρονόμος Hui.
Εμπειρογνώμονες, όμως, είπαν ότι δεν ήταν μετεωρίτης, ενώ στρατιωτικοί ειδικοί εξηγούν ότι η δέσμη φωτός ήταν δυνατόν να δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και δεν σχετίζεται με φυσικό ή αφύσικο φαινόμενο.
china3
Ίσως η σπείρα του φωτός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και θα μπορούσε να είναι ένας νέος πύραυλος ή ένα νέο διαστημικό σκάφος που δοκιμάζονται από την κινεζική κυβέρνηση, ωστόσο, δεν εξηγεί τις φωτεινές σφαίρες τριγωνικού σχήματος που βρίσκεται πάνω από τον κύκλο του φωτός και δεν εξηγεί επίσης τη φωτεινή κηλίδα που βρίσκεται κάτω και αριστερά από το αντικείμενο, επισημαίνει η GlobalTimes.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις