ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ 150.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ...!!!




Δεκάδες δημόσιοι υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε αργία με υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν εκδικαστεί επιστρέφουν στις δουλειές τους και πληρώνονται κανονικά.
Όπως ανέφερε σε σχετικό του ρεπορτάζ το MEGA, μετά την κατάργηση του θεσμού της αυτοδίκαιης αργίας με το Νόμο Κατρούγκαλου οι υπηρεσίες όφειλαν να στείλουν εντός 30 ημερών ερώτημα στα πειθαρχικά συμβούλια με το οποίο να ρωτούσαν εάν οι υπάλληλοι έπρεπε να τεθούν σε αργία.

Δυστυχώς όμως οι αμέλειες των Διοικήσεων αλλά και η μη συγκρότηση των πειθαρχικών συμβουλίων έχουν επαναφέρει υπαλλήλους, οι οποίοι είτε έχουν σοβαρές πειθαρχικές υποθέσεις είτε εκκρεμούν οι υποθέσεις τους ενώπιων ποινικών δικαστηρίων για σοβαρά αδικήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας εφοριακός από το Αίγιο ο οποίος είχε παραπεμφθεί αμετάκλητα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επειδή επιχείρησε να βάλει στην τσέπη του 150.000 ευρώ από το δημόσιο ταμείο. Ο Εφοριακός επέστρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόστο του και μάλιστα παίρνει κανονικότατα τον μισθό του περιμένοντας τη δίκη του.

Αντίστοιχο παράδειγμα και ο εφοριακός από την Αθήνα που κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Επειδή η υπόθεσή του εκκρεμεί στη δικαιοσύνη επέστρεψε στη δουλειά του και πληρώνεται κανονικά.

Επίσης υπάρχουν πολλοί γιατροί οι οποίοι κατηγορούνται για φακελάκια και άλλα παραπτώματα αλλά μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις τους εργάζονται κανονικά και φυσικά πληρώνονται.

Μια από τις πιο κραυγαλέες υποθέσεις εκείνη γιατρού Νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα ο οποίος κατηγορείται ότι πιάστηκε να παίρνει φακελάκι, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ αλλά γύρισε πάλι στη θέση του

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις